Intern

Octavian Popescu e contrazis din interiorul FCSB, după ce Gigi Becali l-a scos din echipa de start: „Va vedea cu timpul”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația în care se află extrema Octavian Popescu (20 de ani).

Octavian Popescu e contrazis din interiorul FCSB

„Crezi că nu a mai auzit lucruri de genul ăsta? Nu a mai auzit că face 100 de milioane și după nu mai face nici 5 bani? Nu e problemă.

Jucătorii noștri sunt tăbăciți. S-au învățat. Astea sunt declarațiile pe care le face Gigi. Apoi le retractează și face altele mai dure sau mai puțin dure.

Nu știu dacă Tavi Popescu merită să fie rezervă. Azi cred că Florinel Coman este mai eficient decât Tavi Popescu pe poziția de atacant lateral stânga, în 4-3-3. 

Cred că Tavi Popescu poate fi mai eficient în zonă centrală, chiar dacă el crede că poziția lui cea mai bună e în stânga. Tavi are viziune și pasează excepțional. Când trimiți un astfel de jucător în bandă, îi iei din calități. Așa cred eu. Va vedea cu timpul că în centru e poziția lui”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: