Intern

MM Stoica atacă după acuzațiile CFR-ului: „Au primit penalty la o simulare și au fost iertați de două eliminări într-un meci!” / „La Arad a fost măcel!”

Managerul general al vicecampioanei României s-a enervat pentru că președintele CFR-ului a vorbit despre FCSB, neînțelegând de ce l-a dat pe Malcom Edjouma drept exemplu negativ.

MM Stoica iese la atac după acuzațiile din partea CFR-ului

Mihai Stoica a ieșit la atac după acuzațiile din partea CFR-ului, amintind despre meciul campioanei României cu UTA, scor 2-1: „E mai gravă intrarea lui Edjouma sau a lui Sava și Deac în meciul cu UTA?”.

„Să vorbești tu despre o altă echipă, e cam mult. CFR a primit penalty la o simulare și a fost iertată de două eliminări. Sunt trei greșeli grave, odioase într-un meci. Iar tu acum vii și spui că nu a fost eliminat Edjouma. Ok…

Pentru noi, la Arad a fost măcel, Chivulete i-a lăsat să ne măcelărească. Ce s-a întâmplat cu Chivulete? Arbitrează meci de meci”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Referitor la faptul că Roger s-a aflat pe teren la Sibiu, jucând pentru UTA, situația este asemănătoare cu a lui Edjouma, care în mod normal nu ar fi avut drept de joc contra Craiovei după incidentul cu Armaș de la Voluntari, dar a jucat fără probleme”, spunea Cristi Balaj.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: