Serie A

Olimpiu Moruțan, prezentat la Pisa! În ce condiții Galatasaray îl poate ceda

Galatasaray a anunțat în cursul zilei de joi transferul lui Olimpiu Moruțan (23 de ani) la Pisa. Fotbalistul va evolua în Serie B în următorul sezon sub formă de împrumut.

Olimpiu Moruțan, prezentat la Pisa

Turcii au făcut anunțul pe site-ul oficial. Pisa are opțiune de cumpărare pentru 5,5 milioane de euro, însă vor trebui să decidă dacă îl vor păstra pe mijlocașul român până la data de 31 mai 2023.

Există totuși și o obligație de cumpărare în cazul în care Moruțan va juca cel puțin 45 de minute în 25 de meciuri, iar Pisa va promova în Serie A. În acest caz, transferul lui Moruțan se va realiza obligatoriu tot pentru 5,5 milioane de euro. Moruțan a fost deja prezentat la Pisa.

Internaționalul român are toate motivele pentru a fi mulțumit, mai ales că a primit asigurări că va evolua la gruparea din Serie B, care țintește promovarea în primul eșalon. În plus, Moruțan va avea un salariu foarte bun și în Italia, 600.000 de euro, așa cum a primit și în Turcia, susțin sursele digisport.ro.

Fostului jucător de la FCSB nu-i va fi foarte greu să se adapteze la Pisa, pentru că acolo va fi coleg cu alți doi români, fundașul Adrian Rus și mijlocașul Marius Marin.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre scrisă de mine pe fanatik.ro.

Lasă un răspuns

%d