Intern

Primele reacții după debutul lui Dinamo în Liga 2: „Avem nevoie de jucători de un anumit nivel!”

Vali Lazăr și Ovidiu Burcă au oferit primele reacții după debutul lui Dinamo în Liga 2 împotriva Progresului Spartac, scor 1-0, fiind de părere că mai sunt lucruri de îmbunătățit.

Primele reacții după debutul lui Dinamo în Liga 2

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre debutul „câinilor” în Liga 2, fiind mulțumit de evoluția jucătorilor săi: „Sunt satisfăcut pentru că am obținut astăzi prima victorie.

Cu sacrificiu, le-am spus jucătorilor că trebuie să se autodepășească, pentru că pregătirea nu e una bună. Sunt mulțumit de spiritul de sacrificiu, trebuie să recâștigăm spiritul lui Dinamo, mentalitatea asta.

Am jucat cu jucători tineri, avem jucători din pepiniera proprie, care nu au primit atenție în ultima perioadă, Dinamo are resurse și trebuie să răzbată. Multă lume a fost dezamăgită după această retrogradare. Le-am spus că noi trebuie să aducem lumea înapoi la stadion și să simtă fanii că eforturile lor sunt satisfăcute de jucători pe teren prin sacrificiu”.

„Ar trebui echilibrată echipa, lucrăm la acest aspect, aici sunt două lucruri, noi ne propunem să luptăm pentru promovare, drept pentru care avem nevoie de jucători de un anumit nivel, care să se integreze repede, al doilea lucru e de văzut ce se dorește cu tinerii echipei”, a mai spus Burcă la finalul meciului.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre scrisă de mine pe fanatik.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: