Special

Patru penalty-uri dictate în prima repriză. Doar două au fost transformate

Sevilla – Red Bull Salzburg a oferit momente nebune în prima repriză, după ce arbitrul a dictat nu mai puțin de patru penalty-uri.

Patru penalty-uri dictate în prima repriză

Aleksei Kulbakov este arbitrul partidei dintre Sevilla și Red Bull Salzburg, iar „centralul” a ieșit în evidență în prima repriză a confruntării dictând nu mai puțin de patru lovituri de la 11 metri: 3 pentru austrieci și 1 pentru iberici.

Karim Adeyemi, jucătorul german cu origini românești, a fost primul executant pentru Red Bull Salburg, ratând deschiderea scorului în minutul 13. În ciuda faptului că a ratat un penalty, Adeyemi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, el fiind jucătorul care a obținut toate cele trei penalty-uri pentru echipa sa.

La scurt timp după ratarea sa, Salzburg mai primea încă un penalty, pe care Luka Sucic l-a transformat fără mari probleme în minutul 21.

Totuși, același Luka Sucic putea să facă „dubla”, tot de la punctul cu var, dar a trimis în bara porții lui Bono, în minutul 37, iar campioana Austriei păstra un avantaj fragil.

Până la finalul primei reprize, Kulbakov a mai acordat un penalty, de această dată pentru Sevilla, după un fault asupra lui En Nesyri. Ivan Rakitic a transformat perfect lovitura de la 11 metri și a egalat pentru andaluzi.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: