Intern

Pintilii a vorbit despre situația fundașilor centrali de la FCSB: ”Așa ar fi normal”

Una dintre problemele FCSB-ului din actualul sezon a fost reprezentată de cuplul de fundași centrali, iar Mihai Pintilii (38 de ani) a vorbit despre această situație.

Pintilii a vorbit despre situația fundașilor centrali de la FCSB

Joyskim Dawa și Joonas Tamm au reprezentat cuplul de fundași centrali de la FCSB în cea mai mare parte a acestui sezon, însă revenirea lui Iulian Cristea ar putea schimba datele problemei. Totodată, pe această poziție mai poate fi folosit și Denis Haruț, iar Mihai Pintilii a fost întrebat despre o posibilă formulă câștigătoare în acest sens.

“Ce bine ar fi să nu greșească niciunul! Toți trei au calități. Patru chiar, că e și Denis Haruț. E greu să îi compari. O să-i vină rândul și lui Iulică. E destul de matur, a înțeles foarte bine, am avut multe discuții cu el.

El își face treaba, iar când prinde ocazia joacă. A jucat acum meciuri tari după o accidentare de 6 luni, cu CFR, Voluntari și Craiova. A jucat nu bine, ci foarte bine. A venit Dawa, care nu a mai făcut greșelile pe care le făcea.

Meciul trecut a zis patronul că a greșit Cristea. A intrat Dawa. Meciul ăsta a greșit Tamm. (n.r. dacă intră Cristea) Așa ar fi normal, să fie o rocadă. Vedem! Săracul Haruț ce să ma zică? El e un băiat senzațional, își așteaptă rândul”, a spus Mihai Pintilii, în podcastul Victory Cup.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: