Special

Cristiano Ronaldo ar fi renunțat la banderola de căpitan al Portugaliei. Cine poate deveni căpitan

Viitorul lui Cristiano Ronaldo (38 de ani) la naționala Portugaliei este incert, după ce fotbalistul a avut parte de o experiență neplăcută la Cupa Mondială din Qatar.

Cristiano Ronaldo ar fi renunțat la banderola de căpitan al Portugaliei

CR7 a fost rezervă în rundele eliminatorii, lucru care nu i-a convenit absolut deloc, iar noul selecționer, Roberto Martinez, nu a dat nicio asigurare că va miza pe serviciile sale. Iar gala FIFA The Best 2022, organizată la finalul lunii trecute, a produs o altă surpriză.

Pentru premiul “Jucătorul Anului”, câștigat de Lionel Messi, au votat, printre alții, căpitanii și selecționerii fiecărei țări.

În mod normal, din partea Portugaliei ar fi trebuit să voteze Ronaldo și Martinez, însă noul selecționer și-a ales preferații împreună cu Pepe.

Iar în presa britanică se vehiculează că Ronaldo nu a votat la gala din Paris deoarece ar fi renunțat la banderolă, iar noul căpitan ar fi fundașul central alături de care a jucat și la Real Madrid.

În condițiile actuale, nu ar fi deloc surprinzător ca Ronaldo să nu facă parte din planurile lui Martinez, lucru care ar explica faptul că Portugalia a fost reprezentată de alt căpitan la gala FIFA The Best 2022.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d