Premier League

„Pleacă și nu te mai întoarce!”

Cam acesta este primul gând cu care se trezește un fan de-al lui Manchester United, când vine vorba de Jose Mourinho.

Antrenorul portughez a reușit să-și pună fanii în cap nu doar prin prisma rezultatelor foarte slabe pe care United le-a obținut în ultima vreme, dar și datorită declarațiilor arogante, în care nu vrea să-și asume greșelile.

mourinho-a

Accentuarea problemelor au apărut în perioada de pregătire când Mourinho s-a supărat pe Anthony Martial, care a plecat din cantonament pentru a asista la nașterea primului său copil. După acest episod, Martial a declarat că ar fi dispus să-și schimbe echipa, astfel că Sevilla se pregătește să îl transfere pe francez în ianuarie.

Jose-Mourinho-Anthony-Martial

Următorul episod s-a derulat, tot în perioada de pregătire, la sfârșitul meciului pierdut de diavolii roșii cu 4-1, în fața lui Liverpool. După acest meci „The Special One” le-a zis jurnaliștilor ca majoritatea jucătorilor care au fost pe teren nu fac parte din planurile lui și că este foarte nemulțumit de transferurile pe care le-au făcut, moment în care și șefii clubului s-au supărat pe acesta și i-au reamintit sumele de bani și transferurile făcute de-a lungul celor 3 ani de când este la club.

Nimeni nu mai are răbdare cu Mourinho

După înfrângerea cu 3-2 de pe terenul lui Brighton, pe care tehnicianul portughez a numit-o un accident a urmat dezastrul de pe teren propriu cu Tottenham.

Ce a urmat la conferința de presă a fost un circ în care Mourinho a dat vina pe ghinion și în care s-a supărat pe ziariști pentru că nu i se oferă respect. Exact acesta a fost ultimul cuvânt pe care Mourinho l-a repetat până când a ieșit din încăpere.

p06jm195

„The Special for no One”

Aceasta pare să fie noua poreclă a portughezului, care a creat tensiuni mari atât în rândul fanilor, dar și la nivel de conducere și mai rău, chiar în rândul jucătorilor.

Concluzie

Este clar pentru toată lumea că Manchester United nu trece prin cea mai bună perioadă, iar Mourinho nu este în stare să-și asume din vină. Totuși, sunt de părere că nu trebuie schimbat și trebuie să continue proiectul pe care l-a început acum 3 ani, deoarece în acest moment nimic nu este pierdut pentru United.

 

Tu ce părere ai despre acest subiect ?

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: