Premier League

Primii fotbaliști în Angry Birds

Jucătorii lui Everton, Gylfi Sigurdsson, Cenk Tosun și Theo Walcott vor apărea în celebrul joc Angry Birds. Nu numai că vor apărea, dar vor avea și superputeri personalizate.

Totuși aceștia 3 vor fi valabili pentru o perioadă scurtă de timp, mai exact până pe 27 august, ei fiind cotați cu 5 stele extra rare.

Fiecare dintre cele trei noi personaje, inspirate de jucători, au fost proiectate pentru a avea trei „evoluții” unice, bazate pe personalitatile lor și pe stilurile de joc.

Angry Bird-ul Walcott ia forma unei păsări galbene distincte, fiind cea mai rapida in Angry Birds Evolution. Caracterul internaționalui turc Cenk Tosun va reflecta rădăcinile sale culturale și abilitățile sale letale, în timp ce personajul islandez Sigurdsson se va baza pe puterea sa fizică ca moștenire a vikingilor islandezi.

Everton-1430843

Angry Birds, unul dintre cele mai populare jocuri pe telefonul mobil, care are aproape patru miliarde de descărcări de la lansarea lui în 2009, a fost un sponsorul lui Everton pentru ultimele două sezoane, după ce clubul a semnat un parteneriat pe mai mulți ani cu Rovio.

maxresdefault

Toți fanii lui Everton și nu numai par să fie foarte încântați de această veste, iar asta se vede și în statistici. În ultimele două zile, jocul a înregistrat un flux imens de download-uri.

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Youtube, Facebook și Instagram.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: