Special

Povești din fotbal! Fundașul care a marcat trei goluri împotriva a trei portari diferiți în același meci. Video

Fotbalul este un sport imprevizibil, capabil să genereze numeroase surprize, care mai de care mai inedite. Totuși, din multitudinea poveștilor nemuritoare din fotbal, Primul 11 vă prezintă fundașul care a înscris trei goluri împotriva a trei portari diferiți în același meci.

Povești din fotbal! Fundașul care a dat trei goluri împotriva a trei portari într-un meci

Povestea unică din fotbal s-a petrecut în aprilie 1986, la o partidă dintre West Ham United și Newcastle United. Alvin Martin, fundașul „ciocănarilor” ava să trăiască cel mai magic moment din cariera sa.

În afara faptului că a reușit un hattrick, ceea ce este dificil pentru un fundaș, golurile sale au fost înscrise împotriva a trei portari diferiți.

Mai întâi Martin Thomas, portarul titular al lui Newcastle, s-a accidentat, fiind înlocuit de Chris Hedworth, care a fost la rândul său schimbat pe finalul meciului cu Peter Beardsley.

„Cred că erau peste 100.000 de oameni în tribune!”

La 34 de ani distanță de la unicul moment din fotbal, Alvin Martin a vorbit pentru site-ul oficial al lui West Ham, despre cum s-a simțit în acea zi de neuitat pentru el și pentru fanii „ciocănarilor”.

„A fost fantastic! Toți fanii îmi strigau numele. De altfel, pe toți cei pe care îi știu mi-au zis că au fost la acea partidă.

Cred că au fost peste 100.000 de fani în tribune în acea seară”, a povestit Alvin Martin.

Din acel moment, Alvin Martin a intrat pentru totdeauna în istoria lui West Ham United.

  • 61 de ani a împlinit Alvin Martin pe 29 iulie

Îți recomand articolul despre retragerea lui Claudio Pizarro din fotbal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: