Ligue 1

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar

Alt an, aceeași poveste! Pleacă Neymar, nu pleacă Neymar, PSG s-a săturat de el, ba el s-a săturat de PSG. Asta auzim și citim mereu, dar adevărul este că nici Neymar nu e întotdeauna sigur pe el și pe deciziile pe care vrea să le ia.

Mi se pare că la el totul e în funcție de cum se simte într-un anumit moment. De exemplu, înainte de finala Champions League cu Bayern, Neymar spunea că nu mai pleacă de la PSG și că vrea să aducă trofeul la Paris.

Nu s-a întâmplat asta, dar lucurile păreau destul de clare în privința lui și ca atare nu a plecat nici în vară, deși, din nou, Barcelona a încercat să-l ia înapoi

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar. Sursă foto: pinterest.com
PSG i-a stabilit prețul lui Neymar. Sursă foto: pinterest.com

Ce preț i-a stabilit PSG lui Neymar

Acum, se pare că Neymar e dispus să-și prelungească contractul cu PSG, cum mai scrisesem eu aici în urmă cu câteva luni, dar lucrurile din nou sunt agitate. În cazul în care Neymar nu se înțelege cu șefii lui PSG, pentru că brazilianul a venit cu o contra-ofertă la prima propunere a conducerii, PSG e gata să-l lase să plece în schimbul sumei de 100.000.000 de euro.

Personal cred că se vor înțelege în cele din urmă, dar iată că din nou anturajul lui Neymar (în principal tatăl lui), pentru că nu cred că el pune multitudinea asta de cerințe, nu se mai satură, cum zicem noi în popor. 😅

Cică, una din clauzele puse de Neymar ar fi să joace din nou cu Messi, așa că îi obligă cumva pe șeicii lui PSG să facă tot posibilul să mai ia încă un star de la Barcelona, încă acolo lucrurile mi se par și mai complicate decât prelungirea contractului lui Neymar, dar vom vorbi noi despre asta într-un alt post.

Anunțul cu suma de transfer pe care șefii lui PSG ar aștepta-o în schimbul lui Neymar, dacă nu-și prelungește contractul, e dată de cei de la Football Espana care au citat L’Equipe, așa că un sâmbure de adevăr trebuie să fie și nu e doar un „fâs” de presă.

Neymar a vorbit despre o posibilă plecare de la PSG. Sursă foto: neymarjr.com
Neymar la PSG. Sursă foto: neymarjr.com

Când revine Neymar pe teren

După cum știți, Neymar s-a accidentat destul de urât la meciul lui PSG cu Lyon din campionat (0-1), iar brazilianul nu va mai juca în acest an, dar are șanse să revină în ianuarie.

„După ce s-a accidentat la glezna stângă, există niște contuzii pe os și continuă să acă tratament la terenul de antrenament. Ne așteptăm să revină în ianuarie”, se arată în comunicatul lui PSG.

Neymar accidentat. Sursă foto: goal.com
Neymar accidentat. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre „sinuciderea” lui Diego Maradona, așa cum o descrie fostul său doctor.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: