Premier League

„PSG nu joacă un fotbal corect!”

PSG a reușit să câștige cu 3-1 partida cu MAnchester United de pe „Old Trafford”, dar Ole Gunnar Solskjaer și elevii săi îi acuză pe parizieni că nu au fost fair-play deloc.

Este vorba despre mai multe momente în meci când jucătorii PSG-ului au căzut mult prea ușor și totul a luat o turnură negativă pentru United din momentul în care Fred a fost eliminat.

Scott McTominay vs. NEymar. Sursă foto: goal.com
Scott McTominay vs. Neymar. Sursă foto: goal.com

Să nu uităm că la 1-1, Edinson Cavani a încercat să-l lobeze pe Navas, dar mingea lui s-a dus în transversală.

Ce acuzații aduc jucătorii lui Manchester United pentru cei de la PSG

„PSG nu joacă un fotbal corect. Fotbaliștii lor cad mult pre ușor de fiecare dată când cineva îi atinge. Totul se vede pe reluări, ăsta nu e fotbal”, a spus Scott McTominay după meci.

„Aș spune mai multe, dar cum deschid gura despre ceva la adresa arbitrilor sunt chemat la Comisia de Disciplină, așa că o las cum a picat, deși ar fi trebuit să jucăm fotbal pe bune”, a mai spus mijlocașul scoțian.

Scott McTominay vs. NEymar. Sursă foto: goal.com
Scott McTominay vs. Neymar. Sursă foto: goal.com

„Ce era să facă, să-și ceară scuze pentru că a intrat corect?”

„Nu cred că e un rezultat corect, pentru că dacă te uiți la reluare și vezi ce ocazii am ratat trebuia să plecăm cu minim un punct. Dar asta este, trebuia să fim mai letali.

A fost o greșeală eliminarea lui Fred, nu înțeleg de ce arbitrul nu s-a mai uitat pe VAR, dacă tot avea ocazia asta. Eliminarea lui nu a fost corectă și s-a cam năruit tot ce am făcut până atunci.

Fred e energic, el și când intră mai tare ridică mâna și spune scuze, dar acum ce mai era să facă. Să-și ceară scuze pentru că a intrat corect la minge?”, a spus și Solskjaer după meci.

Îți recomand articolul despre fundașul pe care Barcelona îl vrea de la Arsenal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: