Premier League

Rețineți acest nume! Gabriel Martinelli, viitorul atacant letal al fotbalului. Statistici & Video

Gabriel Martinelli este noul puști minune de la Arsenal. Tânărul atacant brazilian în vârstă de numai 19 ani a înscris nu mai puțin de 10 goluri și a oferit 4 pase decisive în 26 de meciuri pentru „tunari” în sezonul trecut

Puștiul brazilian a ajuns în vara trecută în Anglia de la formația braziliană Ituano, în schimbul sumei de 6.700.000 de euro.

Gabriel Martinelli. Sursă foto: goal.com
Gabriel Martinelli. Sursă foto: goal.com

Gabriel Martinelli, noul puști minune al fotbalului mondial

Martinelli a fost refuzat de Manchester United, când s-a aflat în probe, chiar dacă a fost unul dintre remarcații lui Paul Pogba, starul „diavolilor roșii”.

Brazilianul a povestit ce i-a spus Pogba atunci când l-a văzut: „Pogba m-a văzut după față și și-a dat seama că sunt brazilian. M-a întrebat cum mă simt și dacă am emoții, după care mi-a oferit un suc. M-a urmărit pe toată durata probelor și mă aprecia, dar nu am fost selectat de Manchester United”.

  • 19 ani a împlinit Gabriel Martinelli pe 19 iunie
Gabriel Martinelli. Sursă foto: arsenal.com
Gabriel Martinelli. Sursă foto: arsenal.com

Robin van Persie crede că se aseamănă cu Martinelli

Robin van Persie, fostul atacant legendar de la Arsenal și Manchester United, s-a arătat foarte încântat de forma pe care o arată Gabriel Martinelli și îl vede drept urmașul lui din echipa „tunarilor”.

„Seamănă puțin cu mine când eram la vârsta lui. Îmi place pentru că își ia foarte în serios rolul de atacant și nu are vreo frică.

Începutul lui este senzațional și mi se pare că poate să fie mult mai bun decât atât, iar în timp va deveni unul dintre oamenii de bază de la Arsenal”, a mai spus Robin van Persie.

În momentul de față, Martinelli a suferit o accidentare la genunchi, iar „tunarii” îl așteaptă să revină pe teren spre sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie.

  • 25.000.000 de euro e cota de piață a lui Gabriel Martinelli, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul care vrea normalitate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: