Intern

România este la un singur punct de calificarea la Euro!

Kosovo a învins Israel scor 1-0 în ultima etapă din calificările la turneul european.

România aproape calificată la turneul din Germania

În cazul în care Israel nu învinge în meciul contra Elveției, România este calificată la campionatul european cu un egal în meciul cu Israel, indiferent din rezultatul din ultimul meci al calificărilor.

Noua revenire in atacul israelienilor este Eran Zahavi, un marcator de clasă. Chiar și cu întoarcerea atacantului, Israel nu a reușit să marcheze în Kosovo. Mai mult, Zahavi a primit din partea Flashscore doar nota 5.9. Terenul de la Priștina a rămas unul pe care se câștigă greu, mai ales din cauza gazonului. Starea sa, la fel cum a fost și când naționala României a jucat în Kosovo, a fost una deplorabilă. Cei din Israel au acuzat și ei starea proastă a terenului. Totodată au fost și mici incidente în tribună și pe străzile din Priștina. Kosovarii, pentru că majoritatea sunt de religie islamică, susțin Palestina în războiul din Israel, iar scandările în favoarea Palestinei au fot nelipsite.

După înfrângerea în fața kosovarilor Israel a rămas la cinci puncte în spatele României, dar cu un meci mai puțin jucat. Pe Arena Națională pentru meciul cu Elveția se anunță o asistență record. FRF a anunțat că au fost deja vândute 90% din biletele puse la vânzare.

  • Următorul meci al Israelului este contra Elveției.
  • Meciul dintre România și Israel se joacă pe teren neutru.
  • România este pe primul loc în grupă, dar a jucat un meci mai mult decât Elveția și Israel.
  • România are cea mai bună apărare din grupă. În 8 meciuri a primit doar 4 goluri.

Lasă un răspuns

%d