La Liga

Ronaldinho știe cine îi calcă pe urme: „El va fi următorul star al fotbalului!”

Ronaldinho a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, iar acum legendarul jucător brazilian își caută urmașii.

Fotbalistul văzut de Ronaldinho drept următorul star al fotbalului mondial

Ronaldinho și-a ales favoritul și consideră că Vinicius de la Real Madrid va fi următorul star al fotbalului mondial, în care el crede foarte mult. „Dinho” îi apreciază calitățile tehnice, dar și progresul pe care l-a făcut în actualul sezon, față de anii trecuți.

„Vinicius este deja la unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Cred că în scurt timp va fi unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a spus Ronaldinho pentru Mundo Deportivo.

Vinicius Jr. Sursă foto: talksport.com
Vinicius Jr. Sursă foto: talksport.com

Sezon bun făcut de Vinicius în La Liga

Vinicius pare mult mai bun în actualul sezon din La Liga și a reușit să impresioneze, dar să-și facă și loc în echipa de vedete a lui Real Madrid, care e atât de aproape de a câștiga un nou titlu în Spania.

Tânărul mijlocaș brazilian a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive în 26 de meciuri în La Liga, însă calitatea cea mai mare pe care o are este ușurința de a se debarasa de adversari și de a crea ocazii importante pentru colegii săi, cât despre finalizare, mai are ceva de lucrat.

Vinicius a venit la Real Madrid în 2018, atunci când „galacticii” l-au adus de la Flamengo, în schimbul sumei de 45.000.000 de euro.

  • 20 de ani va împlini Vinicius pe 12 iulie
  • 45.000.000 de euro este cota sa de piață, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul care a reușit să dea trei goluri împotriva a trei portari diferiți în același meci.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: