Intern

Scăderea bruscă a carierei lui Ionuț Radu! Italienii anunță ce se va întâmpla cu el

Ionuț Radu rămâne cel mai bine cotat fotbalist român, alături de Răzvan Marin, după cum puteți citi în articolul acesta, însă el nu a mai jucat de la începutul lunii ianuarie.

Situația lui e din ce în ce mai rea, iar după ce plecat de la Genoa, iarna trecută, a fost împrumutat la Parma, unde nu a jucat niciun minut, iar acum e la Inter, unde sunt slabe șanse să îi ia locul lui Samir Handanovic.

Totuși, italienii de la Tuttosport susțin că Antonio Conte l-a păstrat în echipă pentru a-i face concurență portarului din Slovenia și că Radu va fi varianta a doua a lui Inter.

Ionuț Radu. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Radu. Sursă foto: sportpictures.eu

0 meciuri în 10 luni pentru Ionuț Radu

Situația nu stă chiar atât de bine pentru Ionuț Radu, deoarece el nu are jucat niciun meci oficial în 10 luni, deși a fost împrumutat și la Parma, o formație unde ar fi putut să se remarce.

Ultimul meci jucat de Ionuț Radu:

  • Torino – Genoa 2-1 (120 de minute, meci din Cupa Italiei)

Ionuț Radu a prins câte două reprize, în două amicale pe care Inter le-a jucat în vară, fără să primească gol ce-i drept, dar nici adversarii nu au emis pretenții:

  • Inter – Lugano 5-0 (a jucat 45 de minute)
  • Inter – Pisa 7-0 (a jucat 45 de minute)

A fost inclus pe lista de Champions League

Există însă și o veste bună pentru Ionuț Radu, și anume că a fost inclus pe lista de Champions League a lui Inter Milano, unde poate juca dacă se accidentează Handanovic sau dacă i se întâmplă ceva, iar acum sunt șanse mai mari decât oricând altcândva, privind și situația actuală mondială.

  • 23 de ani a împlinit Ionuț Radu pe 28 mai
  • 8.000.000 de euro e cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre reacția lui Mutu după ce Stoichiță l-a înjurat.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: