Premier League

Seamus Coleman mulțumit de Richarlison, noul său coleg

Seamus Coleman, fundașul echipei Everton, și-a exprimat mulțumirea față de Richarlison, care s-a alăturat ”caramelelor” într-o tranzacție de 40 de milioane de lire în perioada de transferuri din această vară.

richarlison-wolves-everton_10i4kz3lnspbp1b0p3v3vzwodr

Brazilianul are un start fantastic de sezon la noul său club, marcând de nouă ori de la debut, iar Coleman nu poate să facă altceva decât să-și laude noul coleg din echipă.

Aceasta este declarația:

„Nu vreau să-l presez prea mult, este un băiat minunat, face toate lucrurile de care avem nevoie în atac și este un jucător altruist. Sunt foarte încântat de el, este un jucător bun pentru Everton”.

Stilul de joc al brazilianului i-a impresionat pe colegii săi până acum și aceștia speră că vor avea mai multe prestații impresionante, venite de la el, în viitor.

Everton a investit o mulțime de bani pe fostul jucător de la Watford, iar fanii au fost foarte bucuroși să vadă cât de repede s-a integrat Richarlison la club.

richarlison-everton_q3gpet6vym071f6m6wa6pa9x9

Marco Silva a fost criticat pentru decizia sa de a ”sparge banca” pentru un jucător care nu era o certitudine, dar noul manager al lui Everton a dovedit tuturor celor care s-au îndoit de acesta, că Richarlison a meritat fiecare ”centimă”.

Îți recomand și articolul cu mai multe detalii despre corupția din fotbalul belgian.

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: