Bundesliga

Serge Gnabry, refuzat de Arsenal, dar strălucitor la Bayern Munchen

Serge Gnabry a uimit marți seară o lume întreagă, după ce a reușit să marcheze de 4 ori în poarta lui Hugo Lloris. Bavarezii s-au impus cu 7-2 pe terenul lui Tottenham, iar Gnabry și Lewandowski au strălucit pentru campioana Germaniei.

181103_gnabry_ima

Refuzat și umilit de Arsenal

Serge Gnabry a fost jucătorul lui Arsenal, însă „tunarii” nu au văzut niciodată în el un fotbalist cu potențial. De-a lungul anilor el a fost împrumutat la West Brom, unde nu s-a impus. Cotidianele britanice deja scriau că mijlocașul german nu este bun nici măcar pentru West Brom.

„Nu înțeleg ce nu a mers bine la Arsenal. Eu mă antrenam și simțeam că fac progrese, dar tot nu primeam minute de joc. De fiecare dată când intram pe teren simțeam că toată lumea abia aștepta să dau o pasă greșită, pentru a mă putea critica după meci”, și-a amintit Serge Gnabry.

  • 24 de ani a împlinit Serge Gnabry pe 14 iulie

thumbnail

Revenirea în Germania

Serge Gnabry a fost aruncat precum o măsea stricată de Arsenal înapoi în Germania, la Werder Bremen, pentru 5.000.000 de euro. După un sezon bun, Bayern Munchen l-a cumpărat pentru 15.000.000 de euro.

Bavarezilor le-a fost frică să nu pățească ce a pățit la Arsenal, astfel încât l-au împrumutat un sezon la Hoffenheim, unde a fost omul cheie al echipei. Revenit la campioana Germaniei, Gnabry nu a mai putut fi scos din primul 11.

thumbnail (1)

În sezonul trecut, Gnabry a marcat de 13 ori în 42 de meciuri și a oferit 9 pase decisive. Pentru naționala Germaniei are 9 goluri în 10 meciuri, iar în actualul sezon a reușit să marcheze 5 goluri în 8 meciuri și a dat 3 pase decisive.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Serge Gnabry, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul român care l-a bătut pe Zlatan.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: