La Liga

Este Dembele cea mai mare „țeapă” luată de Barcelona?

Ousmane Dembele a fost adus cu mare tam-tam la Barcelona de la Borussia Dortmund, după ce mijlocașul francez refuza să se mai antreneze și fusese trimis la echipa a doua a nemților.

Copa del Rey - Semi Final Second Leg - Real Madrid v FC Barcelona

Adus pe 100.000.000 de euro, Ousmane Dembele nu a reușit să se impună deloc în echipa catalanilor, dar conducerea Barcei este nemulțumită și de felul în care Dembele își duce viața extrasportivă.

De-a lungul timpului, Ousmane a fost surprins în timp ce își pierdea nopțile jucându-se pe Playstation, sau mâncând mult prea mult fast-food. Ernesto Valverde l-a dat afară de la antrenamente pentru că a întârziat în mai multe rânduri.

1132649763.jpg.0

Gerard Pique a oferit o declarație în legăură cu mijlocașul francez, după un alt incident: „Suntem aici pentru el, trebuie să ne și ceară ajutorul. Este important să înțeleagă că la Barcelona treburile sunt foarte serioase și toate sfaturile pe care le primește sunt venite să-l ajute, nu să-l pună la pământ”.

391c05c0fa2365308679cc6f713998d6

Fanii Barcelonei și-au pierdut răbdarea cu el, mai ales după o ratare singur în fața lui Alisson, în meciul tur dintre Barcelona și Liverpool (3-0). Cu un gol înscris în prima manșă a semifinalei, poate soarta echipei lui pe „Anfield” ar fi fost alta.

Ieri, Dembele a intrat în minutul 66 al confruntării cu Inter, dar nu s-a remarcat pe teren și nu se știe cât timp va mai rămâne în echipa catalanilor.

  • 22 de ani a împlinit Ousmane Dembele pe 15 mai
  • 100.000.000 de euro este cota lui Ousmane Dembele, conform transfermarkt.com
  • 18 goluri a înscris Dembele în 68 de meciuri pentru Barcelona

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: