La Liga

Setien: „E dificil să lucrezi cu Messi!”

Quique Setien a vorbit despre perioada petrecută de el la Barcelona și a dezvăluit și cât de greu i-a fost să gestioneze cât mai bine vestiarul, și implicit să lucreze cu Lionel Messi, căpitanul catalanilor.

Setien, despre dificultățile în a lucra cu Lionel Messi

Au mai fost și alți jucători grozavi, dar continuitatea pe care acest băiat a avut-o de-a lungul anilor nu a fost experimentată de nimeni. Are o altă fațetă care nu este cea a unui jucator obișnuit și este mai complicată de gestionat.

Mult mai mult. Ceva inerent multor sportivi, așa cum se vede în documentarul lui Michael Jordan. Vezi lucruri la care nu te aștepți.

Este foarte rezervat, dar te face să vezi lucrurile pe care le dorește. Nu vorbește prea mult. Dar după ce am plecat, mi-am dat seama că, în anumite momente, ar fi trebuit să iau alte decizii.

Este adevărat că există jucători care nu sunt ușor de gestionat. Printre ei Leo, este adevărat. Trebuie să avem în vedere și el că este cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

Și cine sunt eu pentru a-l schimba! Daca acolo l-au acceptat ani de zile așa cum este și nu l-au schimbat, eu ce să pot face mai mult…”, a declarat Setien.

Îți recomand articolul despre povestea din spetele ghetelor norocoase ale lui Jack Grealish.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: