La Liga

Setien, în negare: „Relația mea cu Messi e bună!”

Quique Setien, antrenorul Barcelonei, dezminte un posibil conflict pe care îl are cu Lionel Messi.

Setien spune că relația sa cu Messi e bună

Deși în presa internațională au apărat numeroase momente tensionate între Quique Setien și Lionel Messi, antrenorul catalanilor dezminte orice fel de tensiune cu starul argentinian:

„Este adevăarat că am făcut o analiză completă a sezonului, dar relația mea cu Leo este la fel ca și cu ceilalți jucători, adică bună. Sunt jucători care au o personalitate puternică, dar asta nu înseamnă că ne certăm, relația noastră e bună”.

„Abia așteptăm să jucăm în Champions League”

Barcelona se pregătește de reluarea Champions League, acolo unde mai are o manșă de jucat cu Napoli, în tur scorul fiind 1-1. Quique Setien a declarat că el și cu jucătorii săi sunt nerăbdători de reluarea competiției:

„Atât eu, cât și jucătorii abia așteptăm să reluăm meciurile din Champions League. Suntem concentrați să câștigăm trofeul”, a mai spus Setien.

De cealaltă parte, Lionel Messi și-a avertizat colegii că riscă să fie eliminați de Napoli dacă își păstrează stilul de joc: „Dacă vom continua să jucăm astfel nu avem nicio șansă în Champions League.

Trebuie să ne gândim bine la ce am făcut în sezonul ăsta, ce nu a mers și să remediem cât se poate de repede”, a spus starul argentinian.

Îți recomand articolul despre jucătorul pe care Marcelo îl vrea la Real Madrid.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: