Intern

SkySports a scris despre meciul României cu Norvegia

Partida dintre România și Norvegia nu s-a mai jucat, pentru că nordicilor nu li s-a permis să mai iasă din țară, după ce unul dintre jucătorii acestora a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Acum, jurnaliștii de la SkySports au scris că cel mai porbabil România va câștiga partida cu 3-0, iar acest lucru poate fi un lucru bun pentru selecționata lui Mirel Rădoi, pentru că, dacă România va câștiga duelul cu Irlanda de Nord, „tricolorii” ar avea șanse să termine grupa pe locul 2, în fața Norvegiei.

Ce scrie SkySports despre meciul României cu Norvegia

„Meciul dintre România şi Norvegia a fost anulat duminică, după ce naţionala Norvegiei nu a primit permisiunea de a se deplasa, în urma unui test pozitiv la coronavirus.

Cel mai probabil, România va câştigat cu 3-0, la „masa verde”. Norvegia şi-a făcut un lot complet nou pentru a juca miercuri, în Austria.

Indiferent de decizia care se va lua în privinţa meciului România – Norvegia, partida de la Viena va stabili câştigătoarea grupei şi ce echipă va promova astfel în Liga A. Norvegia are nevoie de orice victorie în afară de 1-0 pentru a termina pe primul loc”, au scris cei de la SkySports.

Acum, sincer, pe mine nu mă încântă o astfel de „brambureală”, dar dacă e să se întâmple acest scenariu e bine pentru noi, însă trebuie să avem grijă, pentru că adevărul e că nu meritam locul 2 în această grupă. Repet, doar dacă îl vom obține, din punctul meu de vedere locul 3 e cel care reflectă realitatea din acest moment.

Îți recomand articolul despre echipa de fotbal a prostituatelor.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: