Ligue 1

Spectacol în tribune | PSG-Real Madrid

Imagini si video de la "infernul" de pe Parc des Princes

Ieri seară a avut loc marea confruntare dintre PSG și Real Madrid. După ce în tur Madrilenii s-au impus pe Santiago Bernabeu cu 3-1, parizienii mizau totul pe cartea atacului.

Nu uita să ne dai un like pe pagina de Facebook !

Meciul a fost foarte spectaculos Cristiano Ronaldo reușind din nou să îl învingă pe Areola pentru ca în minutul 71 Cavani să aprindă din nou speranțele pe Parc des Princes, însă în minutul 80 Casemiro avea să stabilească rezultatul final (1-2) și totodată să le năruie visele francezilor.

2e8286eb623a8ada8892c8c44b2edecd-psg-real-madrid-ne-bat-pas-le-real-avec-des-fumigenes-previent-la-presse-espagnole

În afară de spectacolul din teren, fanii lui PSG s-au ridicat la înălțimea partidei și au acoperit fondul sonor pe toată durata partidei. Peste 45.000 de spectatori au creat o atmosferă incendiară cu ajutorul torțelor și a fumigenelor, fără să se producă pagube.

De la intrarea pe teren, jucătorii lui PSG au fost întâmpinați de mesajul „IMPREUNĂ VOM REUȘI” urmat de o coregrafie 3D simbolizând dorința arzătoare a acestora și anume câștigarea UEFA Champions League.

live-blog-psg-real-madrid-ora-21-45-protv-meciul-de-un-miliard-de-euro-care-decide-soarta-antrenorilor_6

La jumătatea reprizei a doua terenul era cuprins de ceața de la torțele fanilor francezi, iar comentatorii aproape că nu se mai auzeau deloc în vacarmul de pe Parc des Princes.

gareth-bale-marquinhos-psg-real-madrid-champions-league_1nlnqt3tdztbe1eieb8df0u9fh

La finalul partidei, suporterii au mai rămas în tribune pentru a-și aplauda și încuraja jucătorii, care se vor întoarce în campionatul Franței sâmbătă de la ora 18:00 împotriva  lui Metz.

Video cu nebunia din stadion:

Sursa: Youtube; Canal de Youtube: Ultras Life

Nu uita să ne dai un like pe pagina de Facebook !

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: