Special

Steven Gerrard, aproape să revină! Antrenorul a mers să negocieze cu o campioană en-titre din Europa

Steven Gerrard (42 de ani) este liber de contract din luna octombrie a anului trecut, după despărțirea de Aston Villa, la aproape un an de la numire.

Steven Gerrard negociază cu Trabzonspor

Campioana Turciei din sezonul trecut, Trabzonspor este doar pe locul 6 în actuala stagiune, iar parcursul echipei i-a dezamăgit pe oficialii clubului. Mai mult, formația urmează să-și schimbe președintele în această lună, iar Ertugrul Dogan, care în prezent ocupă funcția de vicepreședinte, va candida și este considerat principalul favorit să preia această funcție, anunță DailyMail.

Dogan a stabilit deja o întâlnire la Istanbul cu Gerrard, iar legenda lui Liverpool ar putea astfel să o preia pe Trabzonspor în următoarea perioadă. 

Steven Gerrard, demis de la Aston Villa după 11 luni

Fostul mijlocaș legendar al lui Liverpool și al naționalei Angliei a antrenat, ultima dată, Aston Villa, din 11 noiembrie 2021 până în 20 octombrie 2022. Înainte de clubul englez, Gerrard a mai avut o singură experiență ca antrenor, cea de la Rangers (iunie 2018 – noiembrie 2021), echipa lui Ianis Hagi.

Steven Gerrard era antrenorul echipei din Birmingham din 11 noiembrie 2021 și mai avea contract până în vara anului 2025.

Cu o oră înainte să fie demis, Gerrard a declarat: “Lipsa de constanță ne-a costat, de aceea ne aflăm în această poziție. Sunt un luptător, este în ADN-ul meu. Voi continua să lupt dacă voi fi lăsat”.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: