Intern

Basarab Panduru face praf o vedetă de la FCSB: „E răcit de la începutul campionatului!”

Basarab Panduru n-a avut milă de Darius Olaru! Fostul antrenor l-a ironizat pe mijlocașul de la FCSB după remiza cu Universitatea Craiova (1-1) și a subliniat că Olaru este „răcit” de la începutul campionatului.

Basarab Panduru face praf o vedetă de la FCSB

Basarab Panduru a remarcat faptul că Darius Olaru este „ineficient”, în ciuda faptului că face de fiecare dată o mare risipă de efort.

„Eu mă aşteptam să spună că ceva s-a întâmplat. Pentru că, să schimbi căpitanul în minutul 46, dă urât rău de tot. Dă urât şi pentru convocarea la echipa naţională, dă urât pentru cei vrei tu. Şi atunci mă aşteptam să vină cu ceva… ”am fost răcit, am ieşit…” N-a părut răcit în timpul meciului. Adică a alergat, nu mi s-a părut că stă pe teren. Ca randament, e ”răcit” de la începutul campionatului.

Adică hai să fim corecţi. Că el aleargă şi că el face am apreciat tot timpul, am spus că poate, şi datorită lui, FCSB este aici. Pentru că el compensează prin alergarea aia, vine în apărare… când alţii nu vin, el vine lângă Şut acolo şi ajută… Am apreciat lucrurile acestea, dar este un ineficient maxim”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Darius Olaru, schimbat la pauză în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „N-am putut să ajut echipa!”

Darius Olaru a cerut să fie schimbat la pauza meciului care s-a disputat pe Arena Națională: „Am fost puțin răcit toată săptămâna și am cerut să fiu schimbat. Am simțit că nu pot să îmi ajut echipa. Rămâne să ne antrenăm în continuare și să facem jocuri bune pentru a fi acolo sus.

Toți vrem să obținem locul 1, vom vedea și dacă vom putea. (n.r. despre echipa națională) Cred că putem obține toate cele șase puncte. Privim cu încredere. Toată lumea vede o grupă ușoară, nu cred că e așa. Mergem acolo cu încredere și sper să facem rezultate bune”, a spus Darius Olaru la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: