Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Juventus, pierderi financiare uriașe

Juventus a suferit pierderi financiare uriașe, iar presa din Italia a arătat că torinezii sunt pe minus cu 31.500.000 de euro mai mult decât în sezonul trecut.

De reamintit și faptul că sezonul trecut campioana Italiei a cheltuit aproximativ 200.000.000 pe transferuri.

Toate datele au fost puse la dispoziți de Andrea Agnelli, președintele lui Juventus.

România în pericol să nu mai fie gazdă la EURO 2020

Vestea proastă a fost dată de Aleksander Ceferin, președintele UEFA, care ia în calcul reducerea numărului gazdelor la EURO 2020.

Totodată, Ceferin a declarat ca sunt șanse și ca turneul final să fie găzduit doar de o țară, din cauza pandemiei care încă face ravagii la nivel global.

Ministrul Sportului din Italia, acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo

Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului în Italia, îl acuză pe Cristiano Ronaldo că ar fi încălcat regulile protocolului medical, motiv pentru care s-a și infectat.

„Fără autorizații de la autoritățile sanitare, cred că a încălcat protocolul medical”, a spus Spadafora făcând referire la zborul cu avionul privat făcut de Ronaldo pentru a ajunge în Italia.

Choupo-Moting, dublă și penalty scos pentru Bayern

Dacă în urmă cu 10 ani cineva i-ar fi spus lui Choupo-Moting că va juca pentru PSG și după pentru Bayern, ar fi râs copios.

Ei bine, lucrurile s-au întâmplat exact în ordinea prezentată adineauri, iar camerunezul a debutat pentru bavarezi în meciul cu Duren, formație din Liga 5.

Bayern s-a impus cu 3-0, iar Choupo-Moting a fost „one-man show”. A reușit să inscrie 2 goluri și a scos penalty-ul din care Thomas Muller a marcat.

Îți recomand articolul despre reacția lui Mutu după ce Stoichiță l-a înjurat.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: