Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! 😄

Știrile dimineții! Cristiano Ronaldo: „Numai minciuni! Nu am încălcat nicio regulă”

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că ar fi încălcat regulile sanitare impuse de Italia, dar starul lui Juventus dezminte toate aceste acuzații:

„Numai miniciuni! Nu am încălcat absolut nicio regulă și am fost atent mereu la prevențiile împotriva pandemiei. Tot ce am făcut a fost autorizat, așa că ar fi mai bine ca nimeni să nu mă mai acuze dacă nu știu ce s-a petrecut cu adevărat”.

Bruno Fernandes, dorit de granzii Spaniei

Bruno Fernandes a impresionat de când a fost transferat de Manchester United de la Sporting Lisabona, iar mijlocașul portughez a intrat în atenția Barcelonei și a lui Real Madrid.

Conform presei din Spania, madrilenii ar insista pentru un transfer al lui Fernandes, iar formația lui Zinedine Zidane ar fi dispusă să plătească 70.000.000 de euro pentru a-l aduce pe Fernandes pe „Santiago Bernabeu”.

Sir Alex Ferguson uimește: „Phil Jones poate deveni cel mai bun de la United”

Sir Alex Ferguson uimește și a declarat că Phil Jones poate deveni cel mai bun jucător de la Manchester United, deși fundașul „diavolilor roșii” e recunoscut mai mult pentru gafele sale:

„Phil Jones are calități reale prin care poate deveni cel mai bun de la Manchester United. E jucătorul care trebuie să devină important cât mai repede în defensiva echipei”.

Pasiunea neobișnuită a lui Edinson Cavani

Edinson Cavani nu a ascuns niciodată faptul că are o pasiune reală pentru dansul clasic, ceea ce îl ajută și în fotbal.

„Nu sunt de acord cu ideea că băieții trebuie să joace doar fotbal. Fetele și băieții trebuie să se exprime liber în toate felurile posibile, mai ales înspre pasiunile pe care le au.

Pentru mine dansul e o pasiune mare și am luat lecții de la dansatori profesioniști, care m-au învățat multe lucruri importante, printre care și unele care m-au ajutat în fotbal”, a povestit Cavani.

Îți recomand articolul despre scăderea bruscă de formă a lui Ionuț Radu.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: