Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Aguero a luat de gât o arbitră de gât în meciul cu Arsenal. Video

Kun Aguero a fost protagonistul unui moment stânjenitor în partida dintre Manchester City și Arsenal, 1-0. Atacantul argentinian a fost surprins când a luat de gât o arbitră în timpul meciului.

Aceasta a fost vizibil deranjată de gestul starului lui City și s-a îndepărtat de el, însă Aguero a scăpat de un posibil cartonaș galben pe care trebuia să-l vadă.

Fanii s-au  revoltat pe rețelele de socializare. „Regulile sunt reguli. Cel puțin galben ar fi trebuit să primească, dacă nu chiar să fie eliminat”, a scris un suporter pe Twitter.

Guardiola îl apără pe Aguero

Pep Guardiola îl apără pe Sergio Aguero după imaginile când el pune mâna pe arbitra partidei Arsenal – Manchester City: „Să fim serioși, Aguero e cel mai de treabă jucător pe care l-am cunoscut vreodată.

Uitați-vă după scandal în altă parte, aici nu e nimic de văzut sau analizat”.

Reacția lui Zlatan după ce a decis „Derby della Madonnina”

Zlatan Ibrahimovic a postat o fotografie cu lei pe Instagram după dubla sa din AC Milan – Inter, 2-1.

Într-adevăr, Zlatan rămâne unul dintre cei mai buni atacanți din istorie, iar el continuă să fie la cel mai înalt nivel, AC Milan bucurându-se din plin de forma starului sudez.

View this post on Instagram

Fame

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Pirlo cere răbdare

Andrea Pirlo cere răbdare cu jucătorii lui Juventus, pentru că, spune el, mai sunt multe lucruri de pus la punct.

În ultimul meci de campionat, Juventus a remizat în deplasarea de la Crotone, 1-1, iar campioana Italiei a avut și un gol anulat, dar și un jucător eliminat, acela fiind Federico Chiesa.

„Trebuie să avem răbdare. Tinerii jucători trebuie să prindă mai multă încredere în ei, iar din păcate azi am jucat și cu un om în minus. Am făcut câteva greșeli care ne-au costat, dar vom arăta mai bine în meciurile următoare”, a mai spus Pirlo.

Îți recomand articolul despre scăderea bruscă de formă a lui Ionuț Radu.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: