Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Adama Traore, șanse mici să-și prelungească contractul

Conducerea lui Wolves a încercat să-i prelungească contractul lui Adama Traore, însă mijlocașul spaniol a refuzat propunerea lor și sunt șanse mari ca el să nu-și mai prelungească înțelegerea.

Totuși, fanii lui Wolves pot sta liniștiți, pentru că Adama Traore mai are contract cu „lupii” până în 2023, însă conducere clubului spera să mai obțină o prelungire a contractului până în 2026.

Debutul lui Bale, anulat de golul magic al lui Lanzini. Video

Gareth Bale a redebutat pentru Tottenham în partida cu West Ham, 3-3, dar apariția sa a fost umbrită de execuția admirabilă a lui Manuel Lanzini din minutul 90+4.

De reamintit e faptul că Bale a intrat în minutul 72 al partidei, la scorul de 3-0 pentru Tottenham, iar din minutul 82, „ciocănarii” au început să revină pe teren scoțând un egal.

Rufo Collado: „Arbitrajul din România e îndoielnic!”

„Îi felicităm pe adversari pentru victorie. Trebuie să continuăm și să ne trezim după această înfrângere. Să schimbăm lucruri. Dacă merită Craiova felicitată? Trebuie să judecați voi, ca jurnaliști. Etica sportivă este să-ți feliciți oponenții. Cum am zis, sunt mândru de jucători și de antrenor, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul, e clar.

Sunt însă lucruri pe care trebuie să le spunem. Suntem tratați rău. Arbitrajul din liga română e îndoielnic. Sunt prea multe penalty-uri dubioase. Am avut azi un penalty clar, când ei au făcut henț în careu, dar nu s-a acordat.

Nu vreau să caut scuze. Am pierdut, dar ne vom trezi. Suntem liniștiți, proiectul va merge, nu e doar pentru o săptămână sau două, ori o lună. Dar suntem dezavantajați, trebuie să zicem asta. Se pare că deranjăm. Pare că sunt trei echipe care trebuie să câștige în această ligă. Am fost dezavantajați la această partidă.

Suntem supărați. Vreau dreptate! Nu, nu vreau să primim cadouri, să ne dea penalty-uri sau cartonașe roșii adversarilor. Vreau doar corectitudine, vreau să ne respecte. Nu e normal ce se întâmplă”, a spus Rufo Collado.

Fanii lui Chelsea se întorc împotriva lui Lampard

Chelsea a remizat cu Southampton, 3-3, iar fanii s-au întors deja împotriva lui Frank Lampard pe rețelele de socializare, mai ales pentru că Chelsea a avut o campanie impresionantă de achiziții în această vară, cheltuind peste 200.000.000 de euro.

„La banii pe care i-am investit în jucători nu putem să aducem și un alt antrenor?”, „Lampard nu e pregătit să antreneze astfel de jucători, lui îi trebuie mai multă experiență. Se vede, e depășit de situație”, au fost două dintre cele mai dure reacții pe contul de Twitter al clubului.

Îți recomand articolul despre antrenorul pe care Cristiano Ronaldo l-a urât din suflet.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: