Special

Știrile dimineții

Bună dimineața, începe ediția cu numărul 6 din știrile dimineții! 😊

Știrile dimineții! AS Roma pierde primul meci din Serie A la „masa verde”

AS Roma a debutat în noul sezon din Serie A în fața lui Hellas Verona și a remizat alb, 0-0. Totuși, romanii pierd partida la „masa verde” după ce l-au utilizat pe Amadou Diawara.

Diawara nu fusese trecut pe lista celor 25 de jucători eligibili pentru partida cu Hella, el fiind lăsat doar pe o listă B a romanilor.

Gafa e cu atât mai uluitoare cu cât vorbim de o echipă din Serie A, care are un renume internațional, nu de o echipă oarecare dintr-un campionat obscur.

Amadou Diawara. Sursă foto: goal.com
Amadou Diawara. Sursă foto: goal.com

Morata se întoarce la Juventus

Deși Luis Suarez era așteptat să ajungă la Juventus, mai ales după ce fusese pozat când a susținut testul de limbă italiană, campioana Italiei îl readuce pe Alvaro Morata de la Atletico Madrid.

Totodată, se pare că Luis Suarez va fi înlocuitorul lui Morata în trupa lui „Cholo” Simeone.

Alvaro Morata. Sursă foto: goal.com
Alvaro Morata. Sursă foto: goal.com

Pirlo: „Dacă aș fi jucat cu Cristiano deveneam cel mai bun pasator”

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, a vorbit despre Cristiano Ronaldo, pe care îl apreciază foarte mult, și consideră că dacă ar fi jucat în aceeași echipă cu starul portughez, ar fi devenit cel mai bun pasator din lume:

„Dacă aș fi jucat cu Cristiano în aceeași echipă aș fi devenit cel mai bun pasator din lume, pentru că mi-ar fi fost mult mai simplu să-l scot în evidență, iar el cum marchează enorm de multe goluri m-ar fi ajutat și pe mine, la rândul lui”.

Andrea Pirlo și Cristiano Ronaldo. Sursă foto: goal.com
Andrea Pirlo și Cristiano Ronaldo. Sursă foto: goal.com

Răsturnare de situație! Neymar riscă 20 de etape de suspendare

Derby-ul dintre PSG și Marseille, 0-1, a fost unul dintre cele mai încinse dueluri ale noului sezon, iar în finalul partidei arbitrul a acordat nu mai puțin de 5 cartonașe roșii.

Neymar l-a acuzat în nenumărate ori pe Alvaro că ar fi fost rasist, dar acum a venit rândul lui OM să-l acuze pe brazilian de rasism la adresa lui Sakai.

Dacă va fi găsit vinovat și pentru remărci homofobe la adresa lui Alvaro, Neymar poate ajunge la o suspendare record, de 20 de etape în Ligue 1.

Imagine de la PSG - Marseille. Sursă foto: goal.com
Imagine de la PSG – Marseille. Sursă foto: goal.com

Barcelona se pregătește pentru transferul lui Dest de la Ajax

Ronald Koeman a insistat pentru transferul lui Sergino Dest la Barcelona, iar mutarea pare că se va face după ce catalanii au oferit 20.000.000 de euro pentru tânărul fundaș al lui Ajax Amsterdam.

Sergino Dest era unul dintre fotbaliștii pe care tehnicianul olandez al Barcelonei i-a dorit încă de la venirea sa pe „Camp Nou”.

Sergino Dest. Sursă foto: goal.com
Sergino Dest. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul din vina căruia jucătorii primesc galben când își scot tricoul.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: