Special

Știrile dimineții

O nouă ediție a știrilor dimineții începe cu cele mai interesante subeicte din fotbal, puse la dispoziție special pentru voi, pentru a le găsi pe toate într-un singur loc.

Vă mulțumesc pentru susținere, iar acum să înceapă știrile dimineții!

Știrile dimineții! Cel mai bogat fotbalist din lume semnează cu o echipă din Portugalia

Faiq Bolkiah e cel mai bogat fotbalist din lume, povestea sa o regăsiți aici, iar din iulie rămăsese fără echipă după ce se despărțise de Leicester City, fostul său club.

Acum, Bolkiah a semnat cu Maritimo Funchal, formație din prima ligă a Portugaliei, unde speră să-și continue cariera de fotbalist și să facă pasul către fotbalul mare, pentru că la Leicester nu apucase să debuteze în meciurile primei echipe.

Gluma zilei: Luis Suarez și Diego Costa sub comanda lui „Cholo”

Bine, nu e chiar o glumă pentru că din sezonul acesta exact asta vom vedea, și anume un Atletico Madrid cu un ataca format din Diego Costa și Luis Suarez, doi dintre cei mai agresivi fotbaliști din lume, sub comanda lui „Cholo” Simeone, și el recunoscut pentru temperamentul său.

Ce pot să spun, succes fundașilor care vor trebui să-i țină pe cei doi.

În altă ordine de idei, Lui Suarez a ajuns la Atletico Madrid în schimbul sumei de 6.000.000 de euro, în timp ce madrilenii l-au lăsat să plece pe Alvaro Morata la Juventus.

Luis Suarez. Sursă foto: goal.com
Luis Suarez. Sursă foto: goal.com

Manchester City vrea un fundaș de la Atletico

Manchester City nu se oprește din transferuri și oferă 80.000.000 de euro pentru a-l transfera pe Jose Maria Gimenez de la Atletico Madrid.

Rămâne de văzut dacă fundașul uruguayan va ajunge sau nu pe „Etihad”.

Jose Maria Gimenez. Sursă foto: goal.com
Jose Maria Gimenez. Sursă foto: goal.com

Cât de enervant e Diego Costa

Eric Dier, jucătorul lui Tottenham, a povestit pentru presa din Anglia cât de enervant era Diego Costa, pe vremea când evolua la Chelsea:

„Era foarte deranjant pentru toți. Ne ciupea, ne călca, ne trăgea de mâini și dacă îl împingeai și tu la rândul tău se tăvălea pe jos de zici că îl lovea cea mai dură lovitură din istorie. Nu-mi place un comportament ca ăsta pe terenul de fotbal”.

Diego Costa. Sursă foto: goal.com
Diego Costa. Sursă foto: goal.com

Havertz după triplă: „Vreau să marchez mai mult”

Kai Havertz a reușit o triplă de senzație în Cupa Ligii Angliei, acolo unde Chelsea a câștigat cu 6-0 în fața lui Barnsley. Mijlocașul german a declarat la finalul meciului că vrea să marcheze mult mai multe goluri pentru Chelsea.

„Mă bucur că am reușit să înscriu trei goluri, e important pentru mine. Eu vreau să marchez și să marchez din ce în ce mai mult și din ce în ce mai des”, a spus Havertz care e pus pe fapte mari.

Kai Havertz. Sursă foto: goal.com
Kai Havertz. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre motivul pentru care Edgar Davids purta ochelari când juca fotbal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: