Intern

Strizu a dat numele jucătorilor pe care i-a lansat de-a lungul anilor la FCSB: “Nu știu dacă pot să-i enumăr pe toți”

Leo Strizu (55 de ani) a plecat de la FCSB săptămânile trecute, iar antrenorul a spus lucrurilor pe nume după ce a plecat de la clubul lui Gigi Becali (64 de ani).

Strizu a dat numele jucătorilor pe care i-a lansat de-a lungul anilor la FCSB

Leo Strizu a surprins prin declarațiile sale tari din ultima perioadă, iar tehnicianul l-a avut “client” pe MM Stoica, cel pe care l-a acuzat că a decis plecarea sa de la echipă. Totodată, fostul principal al bucureștenilor a vorbit și despre aportul pe care l-a avut la FCSB înainte de a fi promovat la prima echipă și a dezvăluit câteva nume de fotbaliști pe care i-a lansat în fotbalul mare.

„Am avut acea perioadă, din 2002, în care m-am ocupat la Steaua de centrul de copii și juniori, inclusiv de echipa a doua pe care am adus-o în Liga 2. Mi-au trecut prin mână foarte mulți copii pe care, spre bucuria mea, i-am ajutat să ajungă ceea ce și-au dorit în copilărie, să joace în divizia A.

Sunt foarte mulți, nu știu dacă pot să-i enumăr pe toți. Toșca, Filip, Vătăjelu, Strătilă, Cezar Lungu, Iacob, Năstăsie, Onicaș, Pușcaș. Mulți! Niciodată nu mi-a fost frică de ceea ce ține de fotbal, atât când fost jucător, cât și ca antrenor”, a spus Strizu, la Sport Total FM.

Replica lui Gigi Becali pentru Leo Strizu: “Câteodată mă gândesc să dea Domnul să n-ajung și eu așa”

Patronul rol-albaștrilor a spus că acuzele aduse de fostul antrenor sunt “niște minciuni” și dezvăluie că i-a lăsat acestuia 1.800 de euro cadou, la final de contract.

„Spune numai tâmpenii Leo Strizu. Niște prostii, că vezi Doamne, că Teia face la Steaua (n.r. FCSB), că el l-a adus pe MM… MM l-a adus pe el! Eu am auzit niște discuții cu el, că e pe credință, că e fra-su… Zic bine, mă, îi dau să mânânce și el o pâine. Acum vine, vorbește el, face cutare, să-l dea pe Pițurcă afară, niște minciuni!

Câteodată mă gândesc să dea Domnul să n-ajung și eu așa. Adică minte! Oamenii ăștia cred că ei visează și apoi le transpun în viață. Asta nu poate să fie adevărat! Numai minciuni! Doamne ferește, săracu! A luat bani împrumut să își ia nu știu ce…că mai avea vreo 1.800 de euro de dat înapoi.

I-am zis ‘Du-te domne de aici! Cadou’. Ți-e milă de om și după aia… Ce, aveam eu nevoie de Strizu?! Mi-a fost milă de el, să mănânce și el o pâine”, a declarat Gigi Becali.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: