Special

Când se alege noul selecționer al Braziliei și cine e favorit. Anunțul președintelui Federației

Președintele Federației Braziliene de Fotbal, Ednaldo Rodrigues, va alege noul selecționer al Braziliei în luna aprilie.

Când se alege noul selecționer al Braziliei și cine e favorit

El se va deplasa în Europa, cu ocazia acelei “Finalissima” de pe Wembley, care va fi pe 9 aprilie, adică finala feminină care opune campioana Europei, Anglia, și campioana Americii de Sud, Brazilia.

Potrivit publicației Globo, favorit este antrenorul de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, pentru a-l înlocui pe Tite, care a plecat pe 9 decembrie, după ce naționala “Cariocas” a fost eliminată de Croația în sferturile Cupei Mondiale 2022.

Rodrigues a și glumit și a spus că va merge la un meci al lui Real Madrid și nu va ovaționa pentru madrileni, tocmai pentru ca șefii să-l demită pe Ancelotti.

Variantele de selecționer pentru banca Braziliei

Dacă italianul Ancelotti nu va da un răspuns pozitiv, Ednaldo Rodrigues are și variantele Jose Mourinho și Jorge Jesus. Dintre brazilieni, cele mai mari șanse le-ar avea Fernando Diniz, de la Fluminense, conform sursei citate.

Brazilia va juca primul meci din 2023 pe 25 martie, împotriva Marocului, echipă care a terminat Mondialul din Qatar pe locul 4. Ulterior, Brazilia va mai juca abia în iunie.

Dacă Brazilia nu va avea selecționer până pe 25 martie, interimatul va fi asigurat de selecționerul naționalei U20 a Braziliei, Ramon Menezes.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: