La Liga

Suma imensă pe care Real Madrid trebuie să o plătească pentru plecarea lui Bale

În 2013, Real Madrid l-a transferat pe Gareth Bale, care devenise în acel moment cel mai scump transfer din istoria madrilenilor.

În prezent, starul galez nu face nimic altceva decât să încălzească banca de rezerve și să trimită din când în când săgeți către conducere sau către Zinedine Zidane.

Suma de bani pe care Real o va plăti pentru plecarea lui Bale

Bale câștigă un salariu anual de 16.000.000 de euro, dar cu toate cheltuielile, plus alte bonusuri, galezul ajunge să o coste pe Real Madrid 36.000.000 de euro pe an.

Real Madrid e dispusă să-i plătească jumătate din salariu doar ca să scape de el, iar Tottenham stă la pândă pentru a pune mâna pe Bale. Astfel, madrilenii vor fi nevoiți să scoată din buzunar 8.000.000 de euro pentru plecarea lui Bale.

E o strategie ciudată, dar îi va ajuta pe madrileni să salveze niște bani.

„Nu știu ce se va întâmpla în perioada de mercato, dar am doar 31 de ani, sunt într-o formă bună și vreau să joc!”, declara Bale în septembrie.

Ca să fie siguri că scapă de el, cei de la Real Madrid îl pot vinde pe Bale pe o sumă derizorie, cum s-a întâmplat și în cazul lui James Rodriguez, ajuns în această vară la Everton.

Îți recomand articolul despre fotbalistul care vrea normalitate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: