Premier League

„Sunt doar un puști normal din Liverpool al cărui vis i s-a îndeplinit!”

Trent Alexander-Arnold este unul dintre cei mai promițători tineri fotbliști din lume. Fundașul lateral al lui Liverpool le-a oferit fanilor „cormorani” multe momente frumoase, chiar dacă are doar 20 de ani.

skysports-trent-alexander-arnold_4498557

Într-un interviu acordat televiziunii „Sky Sports”, tânărul jucător vorbea despre succesul atins în carieră la o vârstă atât de fragedă:

„Sunt doar un puști normal din Liverpool, al cărui vis i s-a îndeplinit! Nimic mai mult. Iubesc acest club și voi da totul pe teren pentru a-mi ajuta echipa.”  

Football - Trent Alexander-Arnold Mural

Trent Alexander-Arnold, poreclit și „Tee” este un produs 100% al academiei de fotbal Liverpool. Fotbalistul a ajuns la echipă în 2004, la vârsta de 6 ani și a jucat la toate grupele de vârstă ale „cormoranilor”.

Deși are o vârstă fragedă, „Tee” a jucat în peste 100 de meciuri pentru Liverpool, mai exact în 106 partide. Din totalul de meciuri jucate Trent a reușit să înscrie de 8 ori și să ofere 25 de pase decisive.

În ziua în care a debutat, mama sa a plâns la televizor văzându-și băiatul pe teren. Tânărul englez este mândria familiei sale, care vine în număr mare la aproape toate jocurile disputate de Liverpool pe Anfield.

Trent Alexander-Arnold face cuplu în defensiva lui Liverpool cu Andy Robertson, un alt fundaș lateral excepțional al „cormoranilor”. Cei doi au fost votați drept cei mai buni fundași laterali ai sezonului.

trent-alexander-arnold-liverpool

Momentul antologic al carierei sale este pasa de geniu oferită lui Divock Origi în meciul cu Barcelona. Toți fundașii experimentați ai catalanilor au fost luați prin surprindere, iar golul înscris de atacantul belgian le-a adus calificare în finala Champions League.

„Tee” are în palmare un singur trofeu și anume titlul Champions League câștigat în sezonul trecut în fața lui Tottenham cu scorul de 2-0.

La naționala Angliei a bifat 6 selecții reușind să înscrie o dată pentru reprezentativa țării sale.

  • 80.000.000 de euro este cota lui Trent Alexander-Arnold, conform Transfermarkt

Îți recomand articolul despre relația dintre Pogba și mama sa.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: