Intern

Tentativă de mită la naționala U21! 50.000 de euro, prețul ca să fie convocat un jucător

Mirel Rădoi, selecționerul României și fostul selecționer al naționalei U21, a declarat că a existat o tentativă de mită pe vremea când el era la naționala U21.

Povestea lui pare cât se poate de reală, România fiind una dintre țările unde de la copii și juniori, antrenorii, dacă putem să-i numim așa, iau mită ca să bage anumiți jucători și poate că unii cu adevărat talentați sunt lăsați pe-afară, dar acest lucru nu se întâmplă doar în fotbal, iar noi știm asta.

Când te întrebi de ce fotbalul nostru e așa cum e, sistemul nostru sanitar e în halul în care, școlile la fel și multe, multe alte instituții, răspunsul e destul de simplu. Și fenomenul ăsta de mită a dus la degradarea societății în ultimul hal, iar acum tragem cu toții roadele semănate.

Rădoi, despre mita de 50.000 de euro de la naționala U21

„Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: <Sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă>.

Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit”, a declarat tehnicianul la TelekomSport.

„Cine şi-a putut închipui că poate veni la mine, cu orice sumă de bani, ca eu să chem un jucător? La fel o să răspundă şi Florin Prunea, cel care a spus că mi-a făcut convocările directorul tehnic al naţionalei. Am ajuns la concluzia că, dacă nu acţionezi oamenii în instanţă, situaţiile se vor repeta”, a încheiat Rădoi.

Îți recomand articolul despre echipa din Liga 1 pe care Thibaut Courtois o urmărește.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: