Special

UEFA a exclus-o pe Rubin Kazan din toate competițiile europene

Vestea șoc a venit în urma unei analize amănunțite din partea oficialilor de la UEFA, iar verdictul a fost dur: Rubin Kazan a fost exclusă din toate competițiile europene timp de un an.

53692
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-10-18 14:26:10Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÇÇÿÕ,Fzã

Motivul a fost încălcare fair-play-ului financiar de către ruși, care erau în atenția UEFA încă din 2014, când au fost doar avertizați, însă de data aceasta cei de la UEFA nu au mai fost atât de blânzi.

„Clubul este exclus de la participarea la următoarea competiție UEFA, pentru care se va califica în următoarele două sezoane”, a declarat un oficial UEFA.

Interdicția va intra în vigoare dacă Rubin se va califica fie pentru Liga Campionilor, fie pentru Europa League în sezonul 2019/20 sau sezonul 2020/21.

Rubin este în prezent pe locul cinci în campionatul Rusiei, cu două puncte în spatele locului doi, care acordă intrarea directă în faza grupelor din Liga Campionilor.

Lider este Zenit Sankt Petersburg, cu 25 de puncte, urmată de FK Krasnodar, cu 19 puncte.

2017-08-08-06-19-23-jucatori_Rubin

În acest sezon, fosta echipă a lui Gabriel Enache nu participă în cupele europene.

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Instagram, Facebook și Youtube.

Îți recomand articolul despre puștiul de 20 de ani care a intrat în istoria Bundesliga.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: