Bundesliga

Dortmund l-a condamnat pe Simeone la cea mai dureroasă înfrângere de când antrenează Atletico Madrid

Liderii din Bundesliga au avut o evoluție fascinantă miercuri seară, pe Signal Iduna Park, contra lui Atletico Madrid.

Borussia Dortmund l-a condamnat astfel, pe Diego Simeone la cea mai dureroasă înfrângere de când a preluat-o pe Atletico Madrid.

borussia-dortmund-v-club-atletico-de-madrid-uefa-champions-league-group-a-5bd0de0ec1966137e5000001

Liderii din Bundesliga au fost în plină formă la întâlnirea din grupele Ligii Campionilor de pe Signal Iduna Park, marcând trei goluri în a doua repriză pentru a câștiga partida cu scorul de 4-0.

Axel Witsel a înscris în prima repriză iar după pauză a veit dubla lui Raphael Guerreiro și golul puștiului Jadon Sancho, care a trimis-o pe Dortmund în vârful grupei A.

2000

A fost o înfrângere istorică pentru Simeone, care este antrenor la Atletico din 2011.

În tot acest timp, argentinianul a transformat apărarea lui Atletico în una dintre cele mai impenetrabile apărări din Europa.

Înfrângerea cu Dortmund a stabilit încă un record negativ pentru Atletico și anume, este prima dată din anul 2013 până în prezent când Atletico primește goluri în primele 3 etape a grupelor Champions League.

În schimb Borussia Dortmund are o serie de 3 meciuri consecutive în toate competițiile, în care a câștigat cu același scor, 4-0.

Tânărul Jadon Sancho, care a marcat al treilea gol pentru echipa germană, este primul jucător englez care a înscris pentru un club non-britanic în Liga Campionilor de la David Beckham împotriva lui Rosenborg în noiembrie 2005.

Jadon-Sancho-Borussia-Dortmund

De asemenea, a devenit al doilea cel mai tânăr jucător englez care a înscris în Liga Campionilor la vârsta de 18 ani și 212 de zile. Alex Oxlade-Chamberlain a fost cel mai tanar, cand a marcat pentru Arsenal impotriva Olympiakos in 2011.

Borussia Drotmund este lider și în Bundesliga și în grupa A a Ligii Campionilor, iar următorul meci pe care îl vor juca, va fi sâmbătă pe teren propriu, împotriva Herthei Berlin.

Îți recomand și articolul despre excluderea lui Rubin Kazan din competițiile europene.

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Instagram, Facebook și pe Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: