Intern

V-ați distrus proiectul și v-ați făcut de râs!

Meciul dintre CSA Steaua și Rapid București a fost anunțat cu surle și trâmbițe ca unul dintre cele mai așteptate meciuri din România.

Au avut exclusivitate peste tot, atât în media cât și in mediul online, s-au vândut aproape 37.000 de bilete ceea ce a surclasat orice audiență din Liga 1 în acest sezon.

De ce și-au distrus proiectul?

Foarte simplu, galeria Stelei împreună cu galeria Rapidului trebuiau să arate cât de important în fotbalul românesc o reprezintă tradiția unei echipe.

Trebuiau să arate cât de frumoasă poate fi atmosfera și cum trebuie să-ți încurajezi echipa 90 de minute, față de atmosfera anostă din prima ligă.

Totul începuse bine, echipele jucau cu dăruire, galeriile cântau frumos până când…până când un grup de așa-ziși ultrași au început să se bată.

NDc0ZGI5NDg2YTI2NmI0YTE1MTA0MmZjMA==.thumb

De ce?

Se pare că niște fani FCSB au atârnat un banner pe care scria FCSB=Steaua, atunci cei din galeria Stelei au fugit spre ei și au creat confuzie printre rapidiști care au crezut că vor fi atacați așa că au sărit și ei la bătaie.

Ce am văzut eu?

Eu am văzut oameni obișnuiți care au venit să se bucure de meci, care au venit să retrăiască atmosfera unui derby cu Rapid.

Am văzut părinți cu copii mici și bătrâni cu nepoți care părăseau stadionul după doar 30 de minute din cauza unor băieți care își arată limitele intelectuale ori de câte ori este nevoie, acești băieți care și-au sabotat singuri proiectul prin barbarismul acțiunilor lor.

incidente-meci-7-960x450

O scurtă lecție de marketing pe care vreau să v-o predau

Dacă tu ai fi vrut să arăți că ăsta este exemplul pe care trebuie să-l urmeze fotbalul românesc, trebuia să nu te bați pe stadion.

Vă garantez că dacă se va mai juca meciul ăsta pe National Arena, numărul spectatorilor nu o să depășească 25.000.

În schimb dacă pe toată durata meciului ambele galerii doar își susțineau echipele, la sfârșit jucătorii își dădeau mâna, salutau fanii și le mai dădeau mingi sau fulare, discutam acum de cea mai mare înfrângere pe care LPF și FRF o puteau suferi.

Timpul a trecut, voi nu v-ați schimbat deloc!

Nu pot să vă zic decât FELICITĂRI (ironic), v-ați bătut joc de ceva ce putea fi frumos, atât rapidiștii cât și steliștii.

FOTBAL - CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID - LIGA 4

„E vina jandarmilor”

Mai nou scuza voastră și a jurnaliștilor plătiți de voi este ațintită asupra Jandarmeriei Române.

Adică voi sunteți niște îngerași care n-ați făcut nimic iar jandarmii v-au provocat dându-vă cu gaze lacrimogene?

Treziți-vă nu mai aveți 5 ani să căutați scuze penibile.

V-ați luat la bătaie, jandarmeria a intervenit cum a primit ordin…e vina voastră.

nebunie-in-bucuresti-atmosfera-senzationala-in-oras-inainte-de-steaua-rapid-aici-ai-tot-ce-se-intampla_10

În plus să știți îi aveți pe conștiință pe bătrânii cu nepoții cărora le-ați pus viața în pericol și imaginea cu fetița mică dusă în brațe de „inamicii voștri, jandarmii” sper să vă rămână mult timp în memorie, pentru că prea v-ați obișnuit să luați atitudinea de mielușei blânzi care nu fac nimic și sunt agresați de ceilalți.

V-ați făcut de râs și v-ați sabotat proiectul.

RUȘINE !

Nu uitați să ne dați un like pe pagina de Facebook !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: