Premier League

Va fi Alisson cel mai bun portar din Premier League ?

Liverpool aproape a dublat recordul sumei de transfer pentru un portar în ceea ce îl privește pe Alisson de la Roma, dar Jurgen Klopp știe mai bine decât oricine că un bun portar poate fi inutil, dacă nu are susținerea apărării.

De bine de rău Liverpool are acum și apărare cu Van Dijk, Lovren. Matip, Robertson și puștii Alexander-Arnold și Joe Gomez.

Într-adevăr, dacă nu ar fi fost incompetența lui Loris Karius în noaptea fatală de la Kiev, Liverpool putea începe acest nou sezon din poziția de campioană europeană.

Din cauza finalei pierdute în fața celor de la Real Madrid, s-a presupus că cele două greșeli ale lui Karius au avut o contribuție decisivă asupra deciziei staff-ului lui Liverpool de a face o mutare de 67,5 milioane de lire sterline pentru un înlocuitor de clasă mondială.

thumb_68398_default_news_size_5

Cert este că prin acest transfer, Alisson pune capăt unei bătălii, care a durat ceva timp, pentru tricoul cu nr. 1 de pe Anfield. Klopp nu va mai fi nevoit să aleagă titularul de la meci la meci, cum se întâmpla în cazul lui Karius și a lui Mignolet.

Chiar dacă Premier League este mult mai diferit față de Serie A, Alisson cred că se va integra mult mai repede la Liverpool decât a făcut-o De Gea în primul an la Manchester United.

Liverpool Unveil New Signing Alisson

Ca o concluzie scurtă a acestui transfer, Liverpool și-a depus candidatura pentru sezonul care bate la ușă, atât la câștigarea Premier League cât și la câștigarea Uefa Champions League.

Voi ce credeți ?

Nu uitați să urmăriți Primul 11 și pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: