Premier League

Derby County speră la Premier League cu Frank Lampard pe bancă

Derby County are un stagiu de pregătire destul de bun sub comanda lui Frank Lampard. Până acum, „berbecii” au jucat 3 meciuri, contra lui Notts County, Mansfield și Southampton.

Împotriva lui Notts, Derby a bătut cu 4-1, în meciul cu Mansfield a pierdut cu 3-1, iar în ultimul meci a câștigat cu 3-0, împotriva lui Southampton, echipă de Premier League.

0_Derby-v-Southampton

Din 2009 Derby așteaptă promovarea în Premier League

Dacă fanii lui Liverpool spun în fiecare an că „This year is our”, fanii lui Derby spun de 9 ani „This year we will promote”. Adevărul este că în această perioadă Derby County a fost aproape de 6 ori să promoveze, dar a intervenit fie ghinionul, fie niște decizii proaste ale antrenorilor sau a conducerii.

Venirea lui Lampard, o nouă speranță

Deși fostul mijlocaș de legendă al lui Chelsea, este la prima experiență pe banca unei echipe de fotbal, atât conducerea cât și fanii lui Derby au foarte mari așteptări de la el, pentru acest sezon. Toți speră ca Lampard să se califice în Premier League de pe primul loc.

LampardSaintsBanner

Lampard laudă energia și curajul jucătorilor săi

Antrenorul lui Derby County a fost încântat de performanța echipei sale în timp ce el a stat pentru prima oară în stadionul Pride Park Stadium, dar încă mai simte că mai sunt multe de făcut.

„Berbecii” au bătut Southampton cu 3-0, mulțumită dublei marcate de  Tom Lawrence și golului înscris de Mason Bennett.

Într-un interviu acordat pentru RamsTV, Lampard a declarat:

„A fost o ocazie bună pentru mine să am primul meu meci aici, iar băieții au pus la cale un spectacol care să mă facă foarte fericit. Nu pot să le cer mai multe, dar picioarele trebuie să rămână pe pământ pentru că mai sunt multe de făcut.”

0_Derby-v-Southampton (1)

Părerea mea

Frank Lampard are mult de tras pentru a ajunge în prima ligă din Anglia, iar jocul lui Derby poate să fie și mai bun decât este acum.

Într-adevăr să câștigi cu 3-0 împotriva lui Southampton este incredibil, dar cum a zis și el, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Cel mai bun lucru pe care l-a făcut, în opinia mea, a fost promovare multor tineri de la academie în prima echipă și faptul că i-a dat mai multe șanse lui Mason Bennett în atac.

Nu uitați să urmăriți Primul11 pe Instagram, Facebook și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: