La Liga

Visul meu este să fac istorie la Barcelona

Malcom, fostul star al lui Bordeaux, a impresionat în meciul jucat de Barcelona, în Italia, contra lui Inter.

Mijlocașul brazilian de doar 21 de ani, a reușit să înscrie, la doar două minute după ce îl înlocuise pe Ousmane Dembele.

1541530976_565035_1541542372_noticia_normal

Malcom, care a fost adus cu mare scandal la Barcelona, asta după ce își dăduse acordul pentru a juca la AS Roma, nu a reușit până acum să impresioneze așa cum făcea în Ligue 1.

Totuși, în meciul cu Inter, atitudinea lui și felul cum a tratat partida, le dă o speranță fanilor catalani, că poate Malcom se va apropia de valoarea lui Neymar, în viitor.

Golul lui Mauro Icardi, a anulat, îndă, efortul lui Malcom, dar brazilianul speră că de-acum înainte să-și câștige un loc de titular în echipa lui Valverde.

malcom-barcelona-tottenham-icc_19ptq6udy2b4j1wdtueel82f31

”Barcelona a fost un vis încă din copilărie.” a declarat Malcom pentru Mundo Deportivo

„Pentru a debuta în Liga Campionilor și a înscrie un gol, voi sărbători cu familia. Visul meu de la Barca începe, visul meu este să fac istorie și să fac lucruri minunate.

„Trebuie să mulțumesc grupului că mi-a dat încredere. Vreau să joc mai mult, în fiecare zi mă antrenez pentru a putea demonstra că am calitatea de a fi în acest grup” a mai declarat acesta.

maxresdefault

Punctul Barcelonei s-a dovedit a fi suficient pentru a-și garanta șefia Grupei B, unde Inter sau Tottenham probabil, vor ocupa a doua poziție.

Îți recomand articolul despre Guardiola și Raheem Sterling.

Urmărește Primul 11 pe Instagram, Facebook și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: