Premier League

Guardiola: Stelring încă nu este unul dintre cei mai buni jucători din lume

La finalul meciului în care City a distrus-o pe Southampton cu 6-1 și în care Raheem Sterling a fost unul dintre eroii serii cu două goluri reușite, Guardiola a oferit niște declarații foarte interesante.

2163107-45219550-2560-1440

Pep Guardiola a spus că Raheem Sterling poate obține „tot ce vrea” în fotbal, dar nu a reușit să-l catalogheze printre cei mai buni jucători din lume după ce a marcat cel de-al 50-lea gol pentru Manchester City.

„Raheem este un jucător de top, dar totuși este prea tânăr ca să fie luat în considerare printre cei mai buni jucători din lume”, a spus antrenorul.

„El este într-o formă incredibilă acum, este rapid, inteligent, luptător, ambițios, decisiv, poate juca pe ambele părți, în mijloc, și primește mingea în spatele liniilor. Întotdeauna îl presează pe apărătorul central cu multă agresiune. A fost o performanță incredibilă – cu și fără minge.”

PA-33937052

„Totuși, cu tinerii jucatori ca el și Leroy , aș vrea să simt că încă se pot îmbunătăți. Totuși pierde mingi simple, în meciul de la Tottenham a dat un assist în primele minute, dar după, a pierdut o mulțime de mingi.”

Totodată, Guardiola a mai vorbit despre venirea lui Sterling de la Liverpool la City. Antrenorul povestește că Sterling când ajungea în fața porții era speriat și căuta mereu coechipieri cărora să le paseze.

”Totul era în mintea lui, pentru că foștii săi antrenori nu i-au dat roluri mai mari în echipă, dar atât eu cât și staff-ul meu am reușit să-i schimbăm mentalitatea și chiar dacă în acest moment nu este unul dintre cei mai buni din lume, Sterling este pe drumul cel bun pentru a deveni.”

maxresdefault

Îți recomand articolul despre Jadon Sancho, puștiul minune de la Dortmund.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: