Bundesliga

Ziua când Coman a vrut să se lase de fotbal

Kingsley Coman a decis finala Champions League dintre Bayern Munchen și PSG, 1-0, dar nu multă lume își mai amintește de momentul când mijlocașul francez a vrut să se lase de fotbal din cauza accidentărilor suferite de-a lungul anilor.

Kingsley Coman. Sursă foto: goal.com
Kingsley Coman. Sursă foto: goal.com

Ziua când Kingsley Coman a vrut să se lase de fotbal

În urmă cu un an, Coman declara că se va lăsa de fotbal dacă va mai trece printr-o altă operație, el fiind bântuit de accidentări de-a lungul carierei lui, în ciuda faptului că are doar 24 de ani.

„A fost un an dificil. Ultima oară când m-am accidentat am simţit ca şi cum se terminase totul pentru mine. Sper să nu mai trăiesc aşa ceva în viitor. Destul e destul. Nu voi accepta să mă operez pentru a treia oară”, a spus Coman.

„Înseamnă că piciorul meu nu este făcut pentru un asemenea nivel. O să încep o nouă viaţă, una anonimă”, a încheiat mijlocașul francez.

Kingsley Coman. Sursă foto: goal.com
Kingsley Coman. Sursă foto: goal.com

65 de meciuri a ratat din cauza accidentărilor

Din 2015 de când a ajuns la Bayern Munchen, Kingsley Coman a suferit mai multe accidentări care l-au ținut departe de teren un total de 65 de meciuri.

Cu toate că a suferit multe accidentări la o vârstă destul de fragedă, Kingsley Coman are un palmares bogat cu 15 trofee câștigate cu PSG, Juventus Torino și Bayern Munchen.

Rummenigge l-a convins să nu se lase de fotbal

„L-aş sfătui să nu se lase dus de val şi să nu se gândească la un final de carieră. În fotbalul de astăzi, care este foarte rapid şi, uneori, foarte agresiv, nu poţi evita accidentările şi să fi indisponibil o perioadă.

Cel mai important lucru este să-şi revină cu moralul”, a fost reacția lui Karl-Heinz Rummenigge.

Kingsley Coman. Sursă foto: goal.com
Kingsley Coman. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre nemulțumirea lui Paulo Dybala în legătură cu ratingurile de la FIFA.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: