Cupa mondială 2018 Rusia

Mondial cu frâna de mână trasă

Am trecut și de ziua 5 a Campionatului Mondial din Rusia și am constatat ceva care nu este tocmai pe placul meu.

Am constatat că majoritatea meciurilor se termină cu victorii la limită, dar nu asta mă nemulțumește. Mă nemulțumește faptul că niște naționale precum Franța, Germania, Argentina, Brazilia sau Anglia nu reușesc să arate prea mult fotbal.

După cum am zis și în titlu, mi se pare că până acum se joacă cu frâna de mână trasă, iar cel mai plictisitor lucru pentru mine este să văd o echipă care nu se forțează prea mult și care nu are niște jucători să ofere o claritate și o viziune mult mai amplă în cele 90 de minute.

Câteva cauze posibile

Este posibil ca mulți dintre jucători să fie obosiți după un sezon plin cu meciuri tari, mai ales pentru cei care au evoluat și în Champions League.

Totodată este posibil să existe o ușoară relaxare, pornind de la faptul că multe dintre aceste echipe sunt considerate favorite, iar acest lucru să le dăuneze jucătorilor, care deja se văd trecuți de faza grupelor.

Ce mi-aș dori?

Mi-aș dori mai multe faze de poartă, implicit și mai multe goluri, mi-ar plăcea mai multe faze interesante și spectaculoase. Până la urmă Campionatul Mondial este un spectacol și ar trebui să se joace și pentru suporteri nu doar la rezultat.

Din acest motiv m-am decis să scriu nemulțumirea mea în articol și sper ca de mâine să văd meciuri care să mă facă să mă îndrăgostesc de acest Mondial la fel cum s-a întâmplat acum 4 ani la Mondialul din Brazilia, unul dintre cele mai frumoase turnee finale pe care le-am văzut.

World-Cup-Best-Worst-Marketing-2014

Vouă cum vi s-a părut Mondialul până acum ?

Urmăriți-ne pe Instagram pentru poze zilnice!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: