Special

5 fotbaliști care nu vorbesc cu familiile lor

Viața înainte de succes a multor fotbaliști de top nu a fost atât de bună precum cea pe care o au acum, dar unii dintre ei au trăit niște momente traumatizante încât nu-și mai vorbesc cu familiile lor sau păstrează legătura cu doar un membru al familiei.

În cele ce urmează, Primul 11 vă prezintă 5 fotbaliști care sunt în continuare supărați pe familiile lor.

5 fotbaliști care nu vorbesc cu familiile lor. Sursă foto: primul11.com
5 fotbaliști care nu vorbesc cu familiile lor. Sursă foto: primul11.com

Fotbaliști care nu vorbescu cu familiile lor

Virgil Van Dijk – fundașul de fier al lui Liverpool e atât de supărat pe tatăl său încât nici nu vrea să-și treacă numele de familie pe spatele tricoului, preferând să-și treacă doar prenumele.

Virgil a refuzat să fie asociat cu numele tatălui său de familie din acel moment. Cel mai mare idol al fundașului de la Liverpool este mama sa, care a fost nevoită să aibă un job și să-și crească singură cei trei copii.

Unchiul lui van Dijk a vorbit despre situația din copilăria nepotului său și a fost foarte categoric: „Nu ai cum să-ți refuzi tatăl fără ca el să-ți fi făcut ceva rău. Virgil a știut întotdeana ce este mai bine pentru el și a făcut alegerea corectă”.

Mai multe despre viața lui Van Dijk puteți găsi în acest articol.

Virgil van Dijk. Sursă foto: goal.com
Virgil van Dijk. Sursă foto: goal.com

Nici frații Hernandez nu vorbesc cu tatăl lor

Theo și Lucas Hernandez sunt doi dintre cei mai buni fundași din lume la ora actuală, unul la Bayern Munchen, iar celălalt la AC Milan.

Totuși, nici ei nu își vorbesc cu tatăl lor, deși și tatăl acestora a fost fundaș și a jucat la nivel înalt, la Marseille și Atletico Madrid, ceea ce ar fi trebuit să-i apropie mai mult.

Frații Hernandez nu au mai vorbit cu tatăl lor de la divorțul părinților săi, cu 17 ani în urmă.

„Nu am înțeles niciodată de ce ne-a abandonat. Noi am crescut cu mama, care a făcut tot posibilul ca noi să fim bine. Nu ne-a lipsit nimic”, spunea Lucas Hernandez în urmă cu doi ani.

Frații Hernandez. Sursă foto: goal.com
Frații Hernandez. Sursă foto: goal.com

Memphis Depay, la fel ca Van Dijk

Memphis Depay nu a avut niciodată o figură paternă care să-l ajute în viață. Mai întâi, tatăl său natural l-a abandonat pe el și pe mama lui, după care tatăl vitreg și-a bătut joc de el în ultimul hal, făcând mereu aluzii rasiste asupra lui.

Din acest motiv Memphis refuză să-și treacă numele de familie pe tricou.

Drama pe care Memphis Depay a trăit-o în copilărie a început încă de la o vârstă fragedă când tatăl lui l-a părăsit și s-a întors în Ghana. Gigi Vitale, cel mai bun prieten al lui Memphis din copilărie, a povestit momentele grele pe care mijlocașul olandez a trebuit să le uite pentru a deveni starul din prezent.

„A trăit momente foarte grele atunci când tatăl lui l-a părăsit. Apoi, el și cu mama lui au nimerit într-o familie în care a trebuit să înfrunte ura tatălui și fraților săi vitregi”, a spus Gigi Vitale.

Mai multe despre viața și drama prin care trecea Memphis Depay găsiți în acest articol.

Motivul pentru care Memphis Depay nu își trece numele de familie pe tricou. Sursă foto: goal.com
Motivul pentru care Memphis Depay nu își trece numele de familie pe tricou. Sursă foto: goal.com

Dele Alli nu vorbește cu nimeni din familia sa

Dele Alli este unul dintre fotbaliștii în care Anglia își pune mari speranțe, dar problemele din copilărie l-au făcut să nu mai vorbească cu nimeni din familia sa.

În 2018, mama sa a vorbit în presa din Anglia că nu își permite să meargă în Rusia, la Campionatul Mondial, să-și vadă fiul jucând pentru Anglia și că Dele nu vrea să o ajute cu banii.

Mijlocașul lui Tottenham a refuzat să comenteze și a preferat să se axeze mai mult pe meciurile pe care naționala lui Gareth Southgate le avea de jucat.

Dele Alli. Sursă foto: goal.com
Dele Alli. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre top 10 cei mai buni jucători români din FIFA 21.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: