La Liga Premier League

Amintirile neplăcute ale lui Pique din vestiarul lui Manchester United

Gerard Pique a fost în lotul lui Manchester United și chiar a jucat câteva meciuri pentru „diavolii roșii”, însă perioada sa pe „Old Trafford” nu a fost de bun augur, iar el a povestit un moment neplăcut petrecut în vestiarul echipei.

Amintirile neplăcute ale lui Pique din vestiarul lui Manchester United. Sursă foto: goal.com
Amintirile neplăcute ale lui Pique din vestiarul lui Manchester United. Sursă foto: goal.com

Amintirile neplăcute ale lui Pique la Manchester United

Ferdinand, Keane, Rooney, Scholes, Giggs, Neville sunt doar câteva dintre numele grele din vestiarul lui Manchester United. Ei erau jucătorii care făceau legea și printre ei se afla și tânărul Gerard Pique, care încerca să-și croiască un drum către un post de titular.

Totuși, lucrurile nu aveau să meargă atât de bine pentru fundașul spaniol, iar Roy Keane i-a provocat o amintire neplăcută lui, pe care a povestit-o abia după mai bine de 10 ani de când se întâmplase.

„Eram înaintea unuia dintre primele mele meciuri pe Old Trafford, când aud o mică virbație. Era telefonul meu, uitasem să-i scot vibrațiile, iar cineva mă suna. Roy Keane a început să se uite la toți din vestiar și a început să urle la noi, întrebându-ne al cui e telefonul.

’Al cui e telefonul ăla nenorocit?’ repeta Keane într-una până când am recunoscut. Era extrem de nervos, se înroșise la față complet.

Nu pot să reproduc ce mi-a zis sau ce mi-a făcut, dar m-a speriat atât de tare că aproape îmi venea să leșin sau mai rău să mă scap pe mine”, a povestit Pique.

Roy Keane. Sursă foto: goal.com
Roy Keane. Sursă foto: goal.com

Rooney a recunoscut că Pique era victima bullyingului din vestiarul lui United

Wayne Rooney a recunoscut că lui Gerard Pique i-a fost foarte greu să se adapteze la Manchester United, iar el devenise și victima bullyingului în vestiarul „diavolilor roșii”:

„Un meci cu Bolton i-a terminat cariera lui Pique la United. Era tânăr și era și victima bullyingului din vestiar. I-a fost greu și atunci Fergie și-a dat seama că fotbalul din Anglia nu e pentru el și de-aia l-a lăsat să plece”.

Îți recomand articolul despre scăderea bruscă de formă a lui Ionuț Radu.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: