Intern

Cât de bun e Ovidiu Perianu. Video

Ovidiu Perianu e unul dintre marile pariuri ale fotbalului românesc, iar puștiul FCSB-ului a arătat până acum că poate să crească tot mai mult, iar într-o bună zi, de ce nu, să reprezinte cu mândrie naționala României, națională care are nevoie tot mai mult de un suflu nou și de jucători care să vină cu inima la reprezentativa mare.

Perianu a făcut un meci foarte bun chiar și în înfrângere de tristă amintire suferită de FCSB împotriva lui Slovan Liberec, în turul 3 preliminar al Europa League. Atunci, Perianu a reușit să „înșire” câte 3 adversari pasând perfect către Adi Petre, care a ratat în situație de 1 la 1 cu portarul cehilor.

Ovidiu Perianu. Sursă foto: sportpictures.eu
Ovidiu Perianu. Sursă foto: sportpictures.eu

Cât de bun e Ovidiu Perianu, noua „perlă” a FCSB-ului

Ovidiu Perianu este unul dintre puștii care așteaptă cu nerăbdare un post de titular la FCSB, în ciuda vârstei fragede, și anume de 18 ani.

Perianu a arătat până acum multă maturitate în joc și s-a descurcat bine împotriva unor adversari din Europa League, precum Backa Topola sau Slovan Liberec.

În acest sezon, Perianu are 5 meciuri jucate pentru FCSB, dar numărul acesta poate crește considerabil în acest sezon, pentru că pare să fie o soluție pentru Toni Petrea.

  • 18 ani a împlinit Ovidiu Perianu pe 16 aprilie
Ovidiu Perianu. Sursă foto: sportpictures.eu
Ovidiu Perianu. Sursă foto: sportpictures.eu

Multe laude pentru Perianu

„Noi am făcut testele fizice, iar jucătorii noștri sunt mai buni decât înainte. Cel mai bun, cel care-i bate pe toți, este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni. Al doilea este Perianu, ăla mic, de 18 ani”, spunea Gigi Becali înaintea meciului cu Slovan Liberec.

Și se pare că cine l-a informat pe Becali nu a mințit cu nimic, pentru că Perianu s-a ridicat la un nivel foarte bun, din păcate absențele din lotul „roș-albaștrilor” și-au spus cuvântul, iar FCSB a ratat și anul acesta accederea în grupele Europa League.

  • 150.000 de euro e cota de piață a lui Ovidiu Perianu, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre scăderea bruscă de formă a lui Ionuț Radu.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: