Bundesliga

Ascensiunea lui Jadon Sancho

Fostul junior de la Manchester City, Jadon Sancho, a semnat recent o prelungire a contractului cu Borussia Dortmund, echipă unde i-a impresionat pe toți.

Jadon-Sancho-Borussia-Dortmund

Mijlocașul englez a apărut în toate jocurile din Bundesliga pentru Dortmund și a marcat 4 goluri și a oferit 6 assist-uri.

Sancho s-a mutat de la Man City în august 2017, iar în două luni de la venirea sa la Dortmund, Sancho a debutat, fiind primul englez care evoluează pentru Borussia Dortmund.

Manchester-City-vs-Southampton-FA-Youth-Cup

Două dintre calitățile sale au fost cheia succesului său la Dortmund, așa cum a demonstrat într-un joc recent împotriva lui Bayer Leverkusen. El este rapid și are un control al balonului foarte bun, ceea ce îi permite lui Dortmund să facă tranziția apărare-atac într-o clipă, împreună cu alți jucători care atacă rapid, cum ar fi Marco Reus.

Mijlocașul născut în Londra a marcat 14 goluri în 18 meciuri pentru naționala Angliei sub 17 ani și are acum o convocare la naționala de sub 21 de ani.
Sancho și-a început junioratul la Watford, la vârsta de șapte ani și a plecat în martie 2015, către Manchester City. Sancho a continuat să impresioneze în interiorul Academiei lui City.
_d9168a30-a909-11e7-92d8-206e76e802d4

Se zvonește că Guardiola s-a supărat foarte tare în momentul în care a aflat că Sancho a fost vândut la Dortmund.

Oricare ar fi viitorul pentru Sancho, acesta pare a fi pozitiv.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: