La Liga

”Cine are nevoie de Ronaldo?!” Acum toți fanii Realului își dau seama ce a însemnat era CR7

De la plecările lui Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane, Real Madrid nu se mai regăsește și înregistrează foarte multe recorduri negative.

Djyf01wXsAEj_rg

Dacă la început, fanii credeau că plecarea lui Ronaldo la Juventus nu o să se resimtă atât de tare, acum tot acești fani îl regretă pe cel mai bun marcator din istoria Realului, împreună cu fostul jucător și antrenor, Zizou, care a lăsat un gol imens în inimile suporterilor.

În acest moment, Lopetegui nu are susținerea fanilor și nici măcar susținerea lui Perez. El nu poate arăta prin rezultate faptul că el este soluția perfectă pentru banca Realului, relația cu jucătorii este destul de rece, dar insistă că prin răbdare, toți vor fi bine pe termen lung.

Sezonul trecut, în perioada accidentării lui Ronaldo, Realul a pierdut multe puncte în campionat.

Din fericire pentru Zidane și pentru Madrileni, Ronaldo a fost disponibil în Liga Campionilor, unde a marcat foarte mult pe tot parcursul sezonului.

cristiano-ronaldo-left-and-zinedine-zidane.

Ronaldo a fost acuzat de-a lungul carierei sale de a fi un simulator desăvârșit 😀 sau de a înscrie goluri ușor.

Dar acele goluri simple pe care le-a marcat în campionat și în Europa pot fi acum văzute pentru ceea ce au fost cu adevărat. Acestea au fost contribuții extrem de valoroase de la un jucător absolut unic.

26cebf396ab187617a05356a674e530a

Dacă ar fi atât de ușor să înscrii, atunci de ce Real Madrid suferă atât de mult în a marca goluri?

Și, în timp ce Zidane a tratat cu înțelepciune multe momente din sezonul trecut, el a avut confortul de a ști că Ronaldo îl va scoate din necazuri.

Din păcate pentru Julien Lopetegui, Mariano Diaz, înlocuitorul lui Ronaldo, nu este un jucător care să facă diferența în momente cheie, iar acest lucru s-a văzut în multe meciuri.

Real Madrid Unveil New Signing Mariano

Isco și Toni Kroos îl regretă enorm pe fostul lor coleg. Într-un interviu recent acordat pentru presa din Spania, aceștia au declarat că Ronaldo este de neînlocuit și că lipsa lui se resimte ca o apăsare grea.

Tu ce crezi, a fost chiar atât de important Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid ?

Îți recomand articolul despre situația Parmei.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și pe Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: